Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Filtry ochronne - ZBIORCZY
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-23, 21:07   #2111
DagmaraRose2000
Perfumoholik z wyboru

Dot.: Filtry Ochronne-zbiorczy

pomocy!!!!!
Moze jestem przewrazliwiona, ale mimow szystko bede czuc sie pewniej jesli ktos mi odpisze. Stosuje kwasy o sporych stezeniach oczywiscie uzywam filtru 50+ anthelios dermo-pediatric lotion, czytalama, ze filtr ten nie destabilizuje sie pod mineralami, natomiast nie wiem jak jest z normalnym podkladem mianowicie - Uzywam Rimmel'a lasting finish. Pytam, bo mam wrazenie ze na mojej twarzy przebrawienia, ktorych sie pozbywalam staly sie jakby bardziej widoczne. Moze to moja paranoja. Bardzo slicznie was prosze, uswiadomcie mnie
ahh podaje sklady :
filtr :
Active Ingredients: Mexoryl XL, Mexoryl SX, Parsol 1789, Uvinul N 539, Uvinul T 150, Titanium Dioxide

Ingredients: Water, C12-15 Alkyl Benzoate, Cyclohexasiloxane, Alcohol Denat, Isohexadecane, Ethylhexyl Salicylate, Cyclopentasiloxane, Titanium Dioxide, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Octocrylene, PEG-30 Dipolyhydroxystearte, Glycerin, Propylene Glycol, Terephthalylidene Dicamphor Sulfonic Acid, Lauryl PEG/PPG 18/18 Methicone, Ethylhexyl Triazone, Dimethicone, Dodecene, Drometrizole Trisiloxane, Glycine Sojo/Soybean Oil, Pentasodium Ethylenediamine Tetramethylene Phosphonate, Phenoxyethanol, Poloxamer 407, Tocopherol, Triethanolamine.

podklad :
Skład: Aqua/Water/Eau, Cyclopentasiloxane, Butylene Glycol, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Trimethylsiloxysilicate, Talc, Silica Silylate, Sodium PCA, C12-15 Alkyl Ethylhexanoate, Magnesium Sulfate, Zinc Stearate, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Acrylates/C12-22 Alkyl Methacrylate Copolymer, BIS-PEG/PPG-14/14 Dimethicone, Laureth-7, Lecithin, Tribehenin, Amodimexicone, Propylparaben, Methylparaben, Phenoxyethanol, Disteardimonium Hectorite, Trihydroxystearin, Dimethiconol, Triethoxycaprylylsilane, Parfum/Fragrance, Xanthan Gum, Propylene Glycol, Tocopheryl Acetate, Propylene Carbonate, Hydroxyethylcellulose, Laureth-4, Saccharomyces Manganese Ferment, Saccharomyces Potassium Ferment, Saccharomyces Zinc Ferment, Saccharomyces/Calcium Ferment, Saccharomyces/Copper Ferment, Saccharomyces/Iron Ferment, Saccharomytes/Magnesium Ferment, Sodium Sulfate, BHT, Hexyl Cinnamal, Limonene, Butylphenyl, Methylpropional, Caprylyl Glycol, Benzyl Salicylate, Linalool, Geraniol, Chlorphenesin, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Sorbic Acid.
Może zawierać: Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499). (06.08.2009)

"Don't you know there ain't no devil, there's just God when he's drunk."

Edytowane przez DagmaraRose2000
Czas edycji: 2009-10-23 o 21:23
DagmaraRose2000 jest offline Zgłoś do moderatora