Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Guerlain-kolorówka
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-23, 22:27   #4253
kasiaj85
Moderator

Dot.: Guerlain-kolorówka

Cytat:
Napisane przez desti Pokaż wiadomość
ok poczekam ... ja pozostane przy kiss kiss baby... bo te mi odpowiadaja no i sa balsamowate... az tak moje milosc do pomadek nie rozkwitla zebym sie za innymi ogladala ...
to ja w miłości do szminek jestem bardzo niewierna hihi a niestety kolorki KKB są dla mnie za delikatne, mmmmoże na lato ale na pewno nie jesień-zima

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
u nas uznali, że skoro to pomadka-klejnot i to w biżuteryjnym opakowaniu, to powinna odpowiednio kosztować czytałam zagraniczne blogi i tam w komentarzach krytycznie spoglądano na cenę 45$, ciekawe co by powiedzieli na naszą, skoro to porównywalnie 64$
tak no domyślam się... A jeszcze dodaj w opisie coś z kamieni szlachetnych i w ogóle koniec świata... No ale dobrze że jest Tru

Cytat:
Galia testowałam 4 kolory z próbki od Sephory, ten jest idealny, pięknie podkreśla mój naturalny kolor ust i rzeczywiście delikatnie powiększa usta tylko nie wiem czemu kolory na stronie Guerlain tak się różnią od rzeczywistych..
ja się zorientowałam, że kolory zaczynają się od "G", jak zgłaszałam ją do KWC
muszę zobaczyć czy na blogu karli są swatche tych szminek ja właśnie szukam cały czas czegoś co w elegancki sposób podbije kolor moich ust

Mój beauty blog
kasiaj85 jest offline Zgłoś do moderatora