Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Powiększanie piersi - cz. 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-23, 23:49   #2247
MyaDiva
Zakorzenienie

Dot.: Powiekszanie piersi - cz. 2

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
A ja dopiero wczoraj odebrałam swój wynik badania hist-pat.. Okazało się, że ta wredna małpa nie była ani torbielą ani tłuszczakiem czy włókniakiem tylko cholernym gruczolakiem. Całe szczęście, że pani dr usunęła mi to dziadostwo.
To naprawdę dobrze, że się go pozbyłaś i masz go z głowy . Pamiętam ile napędził Ci strach, Tobie i nam przy okazji.Ale skonczyło się wszystko dobrze.
A jak tam Skarbie Twój remoncik?bo zapomniałam spytać jak się ostatnio słyszałyśmy.Mam nadzieję, że już widać koniec. Ale będziesz teraz szczęśliwa-panienki piękne jak malowane, mieszkanko nowiutkie i śliczne, a do tego co najważniejsze cudowni dwaj mężczyzni w Twoim życiu.Tylko nie zapominaj o nas bo my też Cię tu wszystkie ogromnie kochamy .

Ja wczoraj cały dzień na grzanej podusi przeleżałam bo pierś i cały bok mnie bolał.Dwa dni temu w pracy musiałam zapakować ogromną paczkę-była leciutka ale gabarytowo duża. I to mi troszkę zaszkodziło, taka kaleka ze mnie teraz . Ale jak się wczoraj wygrzałam (wg zaleceń pani dr)to dziś cały dzień bez bólu, i dopiero teraz zaczęłam go trochę odczuwać.

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora