Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Patchouli 24 i inne /początek października, LuckyScent BEZ KOSZTÓW dodatkowych
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-10-24, 09:18   #148
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Dot.: Patchouli 24 i inne /początek października, LuckyScent BEZ KOSZTÓW dodatkowych

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
To gratis, celowy.
Trzy odlewki brałaś, pomyślałam, że coś Ci się należy za zaufanie.
Oo, to bardzo dziękuję za mech Nie omieszkam skorzystać Bergamoty się nie boję
Cytat:
Kurczę, pech z tymi zapachami. Tak to bywa w ciemno. Na szczęście spore są szanse na to, że uda Ci się je korzystnie wymienić. Czego życzę. Cóż więcej mogę...
No właśnie nie chodzi o to, że w ciemno, bo te trzy zapachy znałam, uwielbiałam (Wazamba ) tylko chyba zmieniła mi się chemia skóry (biorę ostatnio sporo różnych leków) i niektóre z tych składników (obstawiam żywice?) przestały być ze mną kompatybilne. Aż boję się użyć zapachów nie dotykanych od pary tygodni, szczególnie Incense Rose, bo a nóż widelec wyjdzie to samo? I co, nie będę mogła nosić kadzidlaków i żywic? Wry-bu.

Paczulka 24 zasługuje na swą nazwę - pachnie już toto na mnie 14 godzin w stanie niezmienno-Tormentiolowym i otula bezpieczną chmurką. Mojemu Kochaniu też się spodobała.

Do Santalum będę podchodzić jeszcze raz i powiem, czy w końcu tam coś czuję. Powinnam poczuć. Przecież Molekuł mi tam nie wlałaś, prawda?
Cytat:
No własnie nie musi. Wypróbuj Patchouli Micallef i Patchouli Empire IHP. Są niestęchłe.
Wtrącę się - na mnie paczulka Micallef JEST klasycznie stęchła
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora