2009-10-24, 09:18
|
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Dot.: Patchouli 24 i inne /początek października, LuckyScent BEZ KOSZTÓW dodatkowych
Cytat:
Napisane przez Sabbath
To gratis, celowy. 
Trzy odlewki brałaś, pomyślałam, że coś Ci się należy za zaufanie. 
|
Oo, to bardzo dziękuję za mech Nie omieszkam skorzystać Bergamoty się nie boję 
Cytat:
Napisane przez Sabbath
Kurczę, pech z tymi zapachami. Tak to bywa w ciemno. Na szczęście spore są szanse na to, że uda Ci się je korzystnie wymienić. Czego życzę. Cóż więcej mogę... 
|
No właśnie nie chodzi o to, że w ciemno, bo te trzy zapachy znałam, uwielbiałam (Wazamba ) tylko chyba zmieniła mi się chemia skóry (biorę ostatnio sporo różnych leków) i niektóre z tych składników (obstawiam żywice?) przestały być ze mną kompatybilne. Aż boję się użyć zapachów nie dotykanych od pary tygodni, szczególnie Incense Rose, bo a nóż widelec wyjdzie to samo? I co, nie będę mogła nosić kadzidlaków i żywic? Wry-bu.
Paczulka 24 zasługuje na swą nazwę - pachnie już toto na mnie 14 godzin w stanie niezmienno-Tormentiolowym i otula bezpieczną chmurką. Mojemu Kochaniu też się spodobała.
Do Santalum będę podchodzić jeszcze raz i powiem, czy w końcu tam coś czuję. Powinnam poczuć. Przecież Molekuł mi tam nie wlałaś, prawda?
Cytat:
Napisane przez Sabbath
No własnie nie musi. Wypróbuj Patchouli Micallef i Patchouli Empire IHP. Są niestęchłe. 
|
Wtrącę się - na mnie paczulka Micallef JEST klasycznie stęchła
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."
EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|