Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-24, 10:15   #389
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X

Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
Tak, ale ja mam bezproblemową skórę, nie potrzebuję silnego nawilżenia. Z tego co pamiętam Ty masz suchą skórę, więc Happy Time na pewno nie spełni Twoich oczekiwań
Ja go uwielbiam za ładny zapach, szybkie wchłanianie (to dla mnie b. ważne, bo nie lubię się kleić do piżamy :/) i lekkość
Dziękuję za odpowiedź.
Faktycznie, mam suchą skórę, chociaż i tak ostatnio jest o niebo lepiej - kąpiele z olejkiem i codzienne balsamowanie pomaga.
Kusi mnie ten balsam, zwłaszcza, że uwielbiam żel Happy Time, a do tego teraz są jeszcze te małe buteleczki balsamu gratis.. Muszę się zastanowić, ale najpierw zużyję masło Farmony i krem do ciała Nivea.
Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Mi też nie podszedł, zwłaszcza zapach Kojarzył mi się z jakimś lekarstwem z dzieciństwa, które było wstrętne. Za to żel pod prysznic jest super.
A mi się zapach podobał z butelki. Chyba, że na skórze zmienia się w jakiś duszący..
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Ja go miałam i ... jak dla mnie porażka
Wiem, wiem bo pytałam Cię już kiedyś o niego.
Czaję się wokół niego strasznie, chyba sama będę musiała wypróbować.

Ale się wyspałam dziś. Nareszcie odespałam cały poprzedni tydzień.
TŻ ma dziś zjazd i siedzi na uczelni do 21.00, a jutro od 8.00 więc się nie zobaczymy, dlatego też zamierzam się porolniczyć trochę, ale to dopiero wieczorem, bo mam dziś 3 osoby na korki i muszę ogarnąć mieszkanie.
Farbuję dziś włosy.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora