Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Offtopowe zapuszczanie cz. VI - zapuszczalskie w akcji!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-24, 12:33   #1036
Chatul
ma zielone pojęcie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz. VI - zapuszczalskie w akcji!

Cytat:
Napisane przez dymka Pokaż wiadomość
A w ogóle wczoraj użyłam zestawu biosilka z prezentu rossmannowskiego - szampon okropny - zrobił mi kołtun na głowie (a było to drugie mycie, bo amlę zmywałam i po pierwszym fajne były) natomiast odżywka całkiem przyjemna
Ja miałam z Biosilka tylko odżywkę zwiększająca objętość- takie perłowo-turkusowe opakowanie ma. Boska, po prostu boska. Miałam ją na Woodstocku, sprawdziła się

Cytat:
Napisane przez Bejjka Pokaż wiadomość
cześć Dziewczynki
znacie jakiś skuteczny sposób by w taką pogodę ujarzmić choć trochę strasznie puszące się włosy zastanawiam się czy jest w ogóle sens układać włosy skoro po chwili wyglądają fatalnie
Odżywka bez spłukiwania/jedwab/odrobina oleju
Innych pomysłów brak :P

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
Też dostałam dziś okres, trochę boli nie brzuch... Zastanawiam sie,czy to nie pokrzywa właśnie to u mnie powoduje.
Wątpię. Pokrzywa rozluźnia mięśnie.

Cytat:
Dziewczyny mam pytanie: czy jeśli stosujecie kosmetyki naturalne (amle,vatiki itd) to używacie również kosmetyków drogeryjnych?
Ja używam normalnie chemicznych szamponów

Cytat:
Moje paznokcie też o dziwo są bardzo mocne i niestety szybko rosnące mogłabym cieszyć się pięknymi szponami, ale...jakoś nie mam do tego serca i opiłowuję je na krótko paznokcie to zupełnie nie moja bajka
Ja w sumie zbytnio nie dbam o paznokcie. Staram się ich nie niszczyć i tyle. Ale zawsze mam jednak dość długie- w krótkich mi niewygodnie. I skórka przy samych paznokciach boli.