Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-24, 11:41   #3584
iwcia dens
Rozeznanie

GG do iwcia dens
Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. II

Cytat:
Napisane przez DORIS0208 Pokaż wiadomość
Dzien Doberek

a ja na kawusie i...ciacho(i wiazaz)tak z rana a co??

a jakie ona(moja siorka) te ciach przynosi...dziewczyny...n ie mozna sie im oprzec!
(pracuje w jednej z najlepszych cukierni francuskiej w Londynie,na produkcji oczywiscie,a oni maja cala siec swoich sklepikow,ale jak to na produkcji zawsze cos tam wiecej zrobia to potem moga sobie do domku zabrac,w zyciu nie schudne..)

iwcia dens-witaj

dziekuje
tak jestem szczesliwa z moim Tz-cikiem
dosc pozno sie "odnalezlismy"i powiem Ci szczerze,ze wczesniej to jakies fatum nade mna krazylo jesli chodzi o facetow(myslalam ,ze nie ma juz normalnego na tym swiecie albo ja mam do takich szczescie)
Moja mama to nawet stracila nadzieje,ze jej corka znajdzie sobie kogos normalnegoW moim Adasiu to sie normalnie zakochala(zreszta cala moja rodzina go lubi)a moja przyjaciolka powiedziala"no,ten to naprawde fajny facet,chyba najlepszy z nich wszystkich"....wiem...:eh em:

dziewczyny tak opowiadalyscie o spacerkach....
a ja wam powiem,ze nie lubie z kims spacerowac(no moze zalezy jeszcze z kim)
uwielbiam jak jestem cala dla corci na nich,wymyslam gdzie pojdziemy,co jej pokaze,na hustawce troszke sie razem pobujamy
a jak jestem z kims to ,gdy mala czasem lacze,cos jej sie nie podoba,to jedna moja kolezanka(ma 3 letniego synka-strasznego rozrabiaki-jeszcze nigdy nie widzialam takiego dziecka...)stoi i tak sie dziwnie patrzy,usmiecha pod nosem,ze niby to taka maruda z niej,dogaduje cos tam niemilego!A raz to zwrocila sie do niej w ten sposob
"usmiechnij sie do mnie!!!(pelna powaga!)no usmiechnij!!!czego sie nie smiejesz?!(dziecko patrzy jak nie powiem na kogo?)smiej sie paskudo jedna!"
Bylam cierpliwa do czasu...
powiedzialm jej ,ze corcia jak mama nie bedzie sie na rozkaz do kogos usmiechac,tylko jak sama zechce!
a paskuda napewno nie jest tylko najpieknjejsza dziewczynka pod sloncem!
ja podobnie z ranca kawka i wafelki ktore wczoraj zakupilam tylko ja nie potrafie zjesc 1 , 2 tylko cala paczke na raz

dobrze ze mi nikt ciacha nie przynosi bo to by dopiero bylo

jednak trafilas na tego wlasciwego Adasia swojego i niech dba o Ciebie jak do tej pory , swoj swojego odnajdzie - dobrze ze ktos czuwal nad Toba i tych bylych przepedzil

ja na swojego trafilam jako pierwszego i on na mnie tez wiec mielismy tylko siebie - ale nie zalujemy bo sie dobralismy i nie zamienilabym tego mojego tzcika na zadnego innego. tylko gadula z niego straszna ale jeszcze zyje - na smierc mnie nie zgadal jeszcze

a ta kolezanka to niefajna tez by mi sie z nia nie chcialo spacerkowac

ja lubie z kims chodzic ale tez jakos nie bardzo mam z kim, mam sasiadke za sciana z synkiem rocznym ale ona znowu jest taka ciocia klocia - zawsze mowi to samo : ojej jak fajnie, ja jej mowie ze nocka kiepska a ona ale fajnie - w ogole mnie nie slucha wiec z nia mi sie nie chce chodzic

my tu od rana o jajkach z majonezem i naszla mnie taka ochota a jajek w domu brak

a ciagnac dalej watek kulinarny- dajcie dziewczyny jakis fajny pomysl na obiad ja juz nie wiem co mam robic

Edytowane przez iwcia dens
Czas edycji: 2009-10-24 o 11:45
iwcia dens jest offline Zgłoś do moderatora