2009-10-24, 12:02
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. II
esti,pakusia, mell,doris,iwcia dens,aguska dziękuję za miłe słowa
Illbanka tylko że ja mam oczy zielone a Kuba ciemnobrązowe (na razie nie wiadomo po kim) ale mam nadzieję że mu tak zostanie bo cudnie tymi oczętami czaruje a co do wychowawczego to ja nie jestem zadowolona no bo wiadomo bezpłatny, ja chciałam iść na urlop dla poratowania zdrowia ale na razie mi odmówił, zobaczymy co będzie za pół roku
Małgosia współczuje zwolnienia, ja też z nh, dokładnie Piastów, wprawdzie od pół roku jestem z okolic, bo przenieśliśmy się do babci Kubusia, tu nam jest wygodniej ale jak wrócimy to koniecznie musimy się umówić i gdzies spotkać, co Ty na to?
marika zakupy super, ja też mam od paru miesięcy fioła na punkcie zakupów dla małego ale ja nalezę do obozu ciuchlikowego jak Wy to mówicie a ostatnio Kubus wrócił ze spaceru z babcia z cudownymi białymi bucikami skórzanymi z Pumy(prezent od dalekiej rodziny spotkanej po drodze), nic to że mają takie malutkie kryształki z boku bo są dziewczyńskie
ursull też jestem zainteresowana siedzonkiem do wanny, bo gdy Kubus zacznie siedzieć to chyba się przeniesiemy do dużej wanny, to które pokazałaś, no nie wiem sama, myślisz że jest wygodne dla dziecka tzn czy bedzie mogło sobie poszaleć w tej wannie, na pewno dobre dla rodzica, bo nie musi Maluszka trzymac, tylko jak pupę umyć?
iwcia dens u mnie karmienie bardzo podobnie wygląda 3 razy mleczko, raz kaszka i raz zupka, ja się gryzę że to trochę mało ale Kubek nie woła o jedzenie i dobrze przybiera no to może wystarczy(w schematach żywienia własnie tak jest) ale zaskoczył mnie młody lekarz w szpitalu, który stwierdził że to mało i zapisał na karcie 7 x 200 ml a już nie wspomne że w szpitalu każde mleko zagęszczaja kaszką.
Jeszcze co do spania nocnego, Kubus usypia ok 21 i potem w ciągu 2 godzin ma takie dziwne pobudki z okropnym płaczem przez sen, otwiera dziobek, daje mu smoka i to wystarczy ale martwię sie skąd ten płacz, natomiast w nocy budzi sie zwykle 2, 3 razy, wystarczy dac smoczka i zasypia , ok godziny 6 pobudka ale juz bez płaczu, słychac ziewanko, przeciąganko i wtedy je mleczko, bawi sie jakies pół godzinki i śpi jeszcze do 8.30-9, wiec chyba nie jest źle
No dobra pozdrawiam dziewczyny, o których nie wspomniałam bo tak na raz sie po prostu nie da, zazdroszczę wam cudownych mężów ( tych niektórych oczywiście)i talentów graficznych (Caro Ty wiesz że jestes the best, oj bedzie nam dzisiaj Ciebie brakowało )
|
|
|