Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Majowo- Czerwcowe 2010 !!! (:
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-24, 13:21   #2852
kropka75
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Majowo- Czerwcowe 2010 !!! (:

Cytat:
Napisane przez kardashi Pokaż wiadomość
Właśnie. Minusem jest to że np te ma tylko dwa poziomy. i że nie ma wyjmowanych szczebelek tylko od razu bok. Ale wiem, ze musze mieć białe
Te też są ładne
oj.. taak to jest świetne mój braciszek gryzie łożko. I założyli mu własnie to to sobie sylikon gryzie
Wyjmowane szczeble to dla mnie sprawa nr 1. Mój brachol kombinował przewrotki przez górę ledwie nauczył się stać. Moja kuzynka parę razy przeleciała górą. Szczeble chronią przed takimi pomysłami, wyjmie sobie i wyjdzie, a kręgosłup będzie cały.
A po zdjęciu boku za to smark wyleci przy spaniu, więc dla małego, ledwie łażącego spryciarza to za wcześnie.

Ja jeszcze mam wizję łóżeczka z pełną górą i dołem. Z jednej strony mam okno, z drugiej drzwi, więc ochrona przed przeciągiem. No i małe nie leży cały czas z wygiętym karkiem, bo słyszy kogoś w przedpokoju... więc u mnie akurat, przy moim ustawieniu musi być zamknięta listwa, nie szczeble, nad głową i przy nogach. Boki oczywiście klasyczne.

To ogranicza pole manewru.

Silikon super, tylko zapomniałam zapytać jak to jest z jego szerokością, bo to może pasuje tylko na łóżeczka z Ikei.

"Masz świra to go hoduj."

kropka75 jest offline Zgłoś do moderatora