2009-10-24, 14:03
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rocznik '92 cz. XI :) ;D
Cytat:
Napisane przez niby nic
Nie prawda, ja zostałam  Ale też bym sobie poszła, ale ja troche za często chodze, tak więc narazie daje sobie spokój i kase oszczędzam 
|
ja to samo, a kurna z tygodnia na tydzień coraz fajniejsze imprezy wrrr
wczoraj się wkręciłam na połowinki do kumpeli ale taka muka była że przyjechała po mnie koleżanka, przebrałam się u niej w jej ciuchy i pojechałyśmy na domówkę. a tam mój były byłłłł a ja trochę naciurana byłam i się z nim pogodziłam a tak mocno mnie przytulał że myślałam że mnie udusi :p no i że musiałam wrócić do domu po 5 bo kluczy nie wzięłam z torebki mojej kumpeli (musiałam czekać aż ona wróci) to poszłam do tż i spędziliśmy razem noc )
a dziś dostałam okres i strasznie mnie brzuch boli. w ogóle na 10 miałam korki z matmy ale zaspałam ;/ wrrr
---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ----------
Cytat:
Napisane przez oluskaaa922
no dziewczyny są bardziej uczuciowe..
nie wiem co Ci poradzić..
Może z nim porozmawiaj o tym.. ze wiesz, jaka bylas, ale starasz sie zmienic, a teraz masz wrazenie, ze on sie zachowuje jak Ty kiedys... no nie wiem..
|
u mnie jest odwrotnie. jak coś się stanie to ja olewam a on przeżywa strasznie ..
Cytat:
Napisane przez EMdz
taaa ale cała klasa to widziała i później jak on poszedł to z innym ehhh :/ ooo ja niezłe bdą plotyyyyyyyyy :P
---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:09 ----------
nie no ale beznadziejnie się czuję :/ on jest taki dobry i kochany i w ogóle a ja... ale nie bd sie zmuszać przecież :/ ehhhhh :/
|
ale moralniak :p
---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ----------
ENT no widzisz nie jest tak źle 
YES mi też możesz posprzątać :p