Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Offtopowe zapuszczanie cz. VI - zapuszczalskie w akcji!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-24, 13:15   #1052
mOna01
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz. VI - zapuszczalskie w akcji!

Dzięki wszystkim za rady

Cytat:
Napisane przez Aniaaa PlayMate Pokaż wiadomość
Może łup "pomysł na..." ? a tak serio to fajne dania z tego wychodzą.
Moja Mama to wyczaiła jakiś czas temu i już ze 4 różne "Pomysły" zrobiła, faktycznie dobre wychodzą szczególnie schab rolowany z boczkiem w środku w sosie pomidorowym i serze, pycha

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
Naleśniki? Łatwe, smaczne
Ostatnio i przedostatnio były naleśniki, bo TŻ na pytanie co chce na obiad odpowiadał "Naleśniiiiikiiii!!!! !" a teraz powiedział że obojętnie i zje wszystko więc wywnioskowałam że naleśniki jednak nie poza tym miałam ochotę na coś konkretnego
Btw polecam naleśniki napakowane sałatką z gyrosem, na zimno, wspaniałości!!

Cytat:
Napisane przez szmyrk Pokaż wiadomość
Jeszcze myslisz? To Ci moze pomoge troszke. Zawsze jakis makaronik dobry mozesz upichcic. Moj TZ mi np. ostatnio upichcil makaron z cukinia i sosem serowym (pychota!).
Ja pare razy uraczylam lubego kotletami marchwiowymi, moge Ci wyslac przepis, jesli chcesz. Tak, jestem wegetarianka i to m.in. dlatego, ale TZ nie, a smakija mu te kotlety bardzo. Do tego ziemniaczki i slateczka jakas.
Makarony wszelkie uwielbiam Ale ja nie jestem wege, wręcz przeciwnie, mój organizm domaga się diety mięsnej Ale dziękuję

Cytat:
Napisane przez dymka Pokaż wiadomość
Na taką szarugę to zrób coś zapiekanego pod pierzynką żółtego sera albo rokpola - warzywa, ziemniaki, mieso alb rybę - wszystko można wrzucić, zapiec i pyszności wychodzą
Ahh aż mi się lasania w głowie pojawiła ale niestety tu w mieszkanku studenckim jest jakiś stary piekarnik który boję się odpalać bo jest jakiś dziwny

Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość
Naleśniory Ja rosół gotuję, idę do niego zajrzeć, bo jeszcze przypalę
Co do naleśników to jak wyżej a rosołek właśnie nastawiłam oprócz tego będą filety z kurczaka z ryżem i warzywami na parze, mniam

mOna01 jest offline Zgłoś do moderatora