Re: Do Agi Z. szkoła ?
Dziękuję Agnieszko za szybką odpowiedż.Mam nadzieję że to się wszystko zmieni.Pani która prowadzi zajęcia najwyrażniej nie zna za dobrze firmy Screen Face,bo pracuje na Mac-u,ale o niej też nie można się za wiele dowiedzieć.Poza tym nie mamy możliwości poznać żadnej profesjonalnej firmy,bo zwyczajnie nie mamy udostępnionych takich materiałów,a to co przynosi Pani na zajęcia jest wyłącznie do jej dyspozycji.Więc jak tu zrobić profesjonalny makijaż?Jak poznać materiały którymi będziemy pracować?Tak naprawde to tylko ja jestem taka żeby nadstawiać głowę,reszta siedzi cicho i nie dyskutuje.Może nawet nie wie czego oczekiwać po takich zajęciach? Boje się już teraz wychylać bo i tak były niedawno niezłe przechery w szkole i to ja nadstawiłam głowę!(ale o tym pogadamy jak się spotkamy)Najgorsze że nie ma teraż P.Marii z którą mogłabym porozmawiać o wszystkich problemach.Nie nastawiałam się,że wizaż będzie najbardziej rozbudowany,ale miałam nadzieję iż będzie na wyższym poziomie.Jednak mam zamiar "walczyć" o dobre wykształcenie za te pieniądze.Pozdrawiam Cię Agnieszko bardzo gorąco,ucałuj swojego maluszka i czekam na nasze spotkanie.Pa!
|