Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. II
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-10-24, 15:12   #3598
marika2121
Zadomowienie

GG do marika2121
Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. II

C.D.

Illbana - no a jak się podobał Hubiemu awansik na spacerówkę? No ja będę i w zime mu zakładała ten z biedronki u nas takiej zimy masakrycznej nie ma a jest ciepły. A w 5 10 15 są niektóre rzeczy fajne na wyprzedazach np. te spodnie co wkleilam takie jak na sanki były za 15zł. ocieplane , piżamki za 10 i 15zl. Mój to też taki mruk, gamoń nie chce sie nic ziwerzac, wszystko w sobie dusi, to akurat ma z domu rodzinnego, na teściów za to czeka .

iwcia dent - no ja pamietam, pamietam , no własnie sobie nic, bo nic mi się nie podobało tak sczerze, yyyyy no jedne jeansy ale ledwo sie zapinam wiec czekają az zwale pare kilo, mala motywacja . Fajnie juz u was wygląda schemat posiłków, czas między karmieniami wydłuża się. A kaszka malinowa może uczulac , jak najbardziej .

pakusia - oj ja jstem zadowlona z zakupów, już mi nic nie trza tzn. małemu, no dobra ja tak zawsze gadam a później i tak coś do domu przysmyczę . No nie żartuj że walnelas jesj takim hasłem? hehe , Kubuś porzadnie wyszkolony .

superzabula - a ja kochana robię podobnie jaja z majonezem tylko daje do tego kilka ząbków czosnku wyciśnietych przez wyciskacz i mozna dodac szczypioru, ii najlepiej do majonezu dodac pare lyżek jogurtu lub smietany i jaja skroic na mniejsze części wygodniej sie je.
Lub: kupujesz brokuła lub mrożone rózyczki gotujesz, nakładasz na talerz i polewasz sosem czosnkowym własnej roboty, podobniej jak wyżej, nawet identycznie można) pychotka i powiedzmy że dietetycznie i zdrowo .

iwciag - butki w zwykłym sklepie dzieciecym u mnie jest taki ogromny co jest w nim wszystko i 17, 50zł z są bardzo fajne naprawdę takie ala EMU, z firmy bobas . No udobruchaj tego Tż, troszke przeskrobałaś tymi cygarami, mój tez by sie wściekł bo nie nawidzi palaczy tzn. mnie by nie zdzierzył .

ursull - ja bym ci kochana nie poleciła kupowac jakiegokolwiek siedzonka bo nasze niuńki będa zaraz ladnie siedziały więc chyba się to minie z celem, ale zrobisz jak uważasz. Rzeczywiście, modelka mała z niej rośnie no, no i taka odstrzelona będzie dzięki mamusi .

DORIS - juz wyobrażam sobie te pyszne ciachaaaaa , ale zryta koleżanka łoooo boziu . Masz rację nie zadawaj sie z nią .

milenka - eee no to fajny prezencik przyzmyczyl ze soba Kubuś, trza puszczac częściej an takie spacerki . No ja tez jestem ciuchlikomaniaczką ale co zrobic . Nie no ładnie śpi, a ja mam srednio o 7 pobudki .

anulka aniulka - urocze , juz duże pannice .

Idę dokończyc moje papu, ryż z koktailem truskawkwym . A wieczorem jak niuniek uśnie wezme się za te ciacho