2009-10-24, 16:50
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz. VI - zapuszczalskie w akcji!
Cytat:
Napisane przez Aniaaa PlayMate
Szmyrk naturalne mohery mają kolor mysi taki bury :/ carlo rossi to wg. Twojej teorii powinnam mieć błękitne oczy bo nie jem mięsa tylko owoce, musli i warzywa. Straszny nieładek ze mnie. Nawet się wyrzekałam mojej ukochanej czekolady  blondyno ja jestem strasznie nieromantyczna. Trudno mi wyznać uczucia i pokazac mojemu tz że go kocham. Mam to po ojcu :/
|
To nie moja teoria tylko tak czytalam w jakims artykule (pseudo)naukowym, ze toksyny w oranizmie widac w oczach i przez to moga byc ciemniejsze niz nauturalnie. Natomiast jak przejdzie sie na zdrowyszy trym zycia i zywienia to kolor sie wyklaruje i bedzie jasniejszy ale to nie znaczy ze z brązowych oczu zrobią się błękitne.
Cytat:
Napisane przez 19agusia91
Ale co zaczne pić pokrzywę to mam bolesne miesiączki.
Wpisz na kwc fal odżywka keratynowa, bo nie mogę linku skopiować
Ja łykam, od jakichś 5 miesięcy. Łykam codziennie 2 tabletki i było super, zero bólu, a dziś bolało strasznie, nie wiem od czego to zależy. Moze od tego, ze ostatnio po tych lekach na anemię ciągle mnie brzuch boli, może po pokrzywie? Bo jakjuz pisałam, co zacznę pić ja to bolesne miesiączki wracają.
|
eh ja po pokrzywie mam wysyp na buzi któy nie chce sie skonczyc, wiec dla mnie odpada. Bede probowac moze z tym wiesiołkiem kiedys ale powiedz mi jak go stosowałas? Przez cały cykl, czy wlasnie tak jak pisałam wczesniej do owulacji? Na opakowaniu nic nie jest napisane o tym a necie gdzies czytalam ze nie mozna brac caly czas i teraz nie wiem sama...
|