2006-03-21, 07:10
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Pocieszcie mnie! Joico K-PAK Deep Reconstruktor
Cytat:
Napisane przez ank@
Ja rozmawiałam ze znajomą fryzjerką, chciałam podpytać, żeby się pocieszyć. Ona powiedziała że K-PAK Rekonstruktor to nie jest zwykła odżywka, tylko właśnie maska - kuracja. ( Z serii K-Pak jest też zwykła odrzywka podobno, ale nie nazywa się reconstructor). Trzeba robić podobnie jak z Waxem: nałożyć na włoski - czepek foliowy - ciepły ręcznik - potrzymać ile sie da. I podobno lepiej nie stosować często, tylko raz na tydzień, bo włoski się przyzwyczają. I że efekt pojawi się już po pierwszych użyciach i powinien być STAŁY, tzn pozostanie nawet jak się skończy używać Reconstructora. Tylko nie wiem, czy mam w to wierzyć???
|
mozesz sprobowac,tymbardziej ze takie stosowanie zaleca Ci fryzjerka.Produkt,ktory ja mam to K-Pak Deep Penetrating Reconstructor.Na opakowaniu jest napisane zeby nalozyc na mokre wlosy i zmyc po pieciu minutach.Ja tak robie i nawilzenie jest trwale a nie dorazne.Po odzywkach marketowych bylo to wlasnie od mycia do mycia.Teraz czuje pod palcami,ze moje wlosy nie sa juz suche
|