Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-24, 16:12   #3604
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. II

Cytat:
Napisane przez marika2121 Pokaż wiadomość
Witajcie

A ja tam od rana chce wam cosik popisac ale wiecznie coś mi zabiera czas , bylismy na spacerku, zakupkach, na szczęście było cichutko tzn. synus był grzeczniutki i pod koniec zakupów padł chyba mu się znudzilo . Dzisiaj dla odmiany robię babeczkę maślaną, takie suche ciacho ale najszybsze i najprostsze . Oststnio zamawialam blenderek na allegro i przyszedł w czwratek nio fajnyyyy jest, a więc teraz ja będę robiła zupeczki i reszte czarów mojemu aniołkowi .

Agusia - a ja myslę że ta cala sytuacja z Tż to jakaś totalna pomyłka w jego wykonaniu, zacmiło go chyba, bo zawsze było między wami super z tego co pamietam i będzie zobaczysz. Ja się tak w części zgadzam że co poniektóre cechy wynosi się z domu ale nie koniecznie ja jestem żywym przykladem w wielu sytuacjach zachowuje się inaczej niz to bywało u mnie w domku unikam błędow rodziców. No puki co tylko maly obkupiony . No i jak z Tż, pisz prędziutko..
masz racje, nie moge mowic, ze wszystko z domu sie wynosi, ale jesli sie chce i widzi bledy rodzicow.
A tztowi mojemu chyba sie podoba zachowanie jego taty, bo robi podobnie.
Ogolnie to dobry facet, duzo pomaga przy malym, robi przy nim wszystko ale ja tez istnieje a on o tym zapomnial i jestem teraz dla niego tylko po to zeby byc, nic wiecej...
pochwal sie jak cos wyczarujesz dobrego dla malego a Ty kulinarnie potrafisz zdzialac cuda
Cytat:
Napisane przez poiglot91 Pokaż wiadomość
Dziewczyny no nie moge
moj tz mysli ze go zdradzam chyba..

juz od jakiegos czasu zdarzalo sie ze powiedzial cos dziwnegow stylu '' ja pracuje cale dnie a ty mozesz rozne rzeczy robic'' itp..
ale smialam sie a teraz

gadalam z mama przez telefon, rozlaczylam sie..
patrze a tu sms a jego tresc to :''wiecznie zajete ! kochanka masz czy co ''

padlam...

---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ----------

moj tz zadko pisze smsy.. dlatego mnie to zdziwilo ze az napisal..

w sumie ciesze sie ze zaczal sie cos domyslac w sumie o to mi chodzilo .. ale z drugiej strony boje sie ze mu sie wkreci.. zabardzo
no nie moge
tak Ty zdradzasz go zajmujac sie calymi dniami dzieckiem, ciekawe
rany co za glupole Ci faceci...
oni zawsze z jednego kranca w drugi
Cytat:
Napisane przez rumiankowa Pokaż wiadomość
i Aguśka - dziś Cię świetnie rozumiem. tż dziś wrócił do domu o trzeciej. łamiąc dwie swoje, niewymuszone obietnice - jedną tą, że będzie wychodził raz w miesiącu (to było trzecie wyjście w tym miesiącu) i drugą - że wcześniej wróci.
jak można mówić komuś, że się go kocha a zupełnie lekceważyć? siedziałam przy drzwiach balkonowych wyglądając, czy wraca i wyłam. a on wracał do domu"powoli". wracał powoli o północy, wracał powoli o pierwszej, a o drugiej wyłączył telefon. nie myślał o powrocie do domu, bo "po prostu" - po prostu wszedł do knajpy, po prostu usiadł, po prostu zaczął gadać z ludźmi.
a kiedy zapytałam dziś, czy ma zamiar mnie przeprosić, odpowiedział, że jeszcze nie wie.
będę z nim rozmawiać tylko o dziecku. bo nie potrafię wybaczyć. a na pewno nawet nie spróbuję, dopóki nie usłyszę "przepraszam".

nie jestem w nastroju, wybaczcie.
no i to kolejny przyklad ze faceci nie maja mozgu
wspolczuje i badz twarda, z nimi trzeba ostro zero glaskania
trzymaj sie i nie daj sie
16.05.2009 godz. 11:55
SZYMONEK

08.03.2012 GODZ. 18:47

Najpiękniejsze dni w moim życiu!

Aguśkaa83 jest offline Zgłoś do moderatora