Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Powiększanie piersi - cz. 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-24, 23:09   #2308
AniaaaxDD
Raczkowanie

Dot.: Powiekszanie piersi - cz. 2

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Dr Kasprzyk robi piękne piersi, był nawet na mojej liscie przed pierwszą operacją ale niestety już do niego nie dojechałam. Więc jeśli zrezygnujesz z Łątkowskiego to i dr Kasprzyk świetnie się Tobą zajmie. Z tego co pamietam to na tym forum robiła u niego Mysia3175 i Kusia. Więc może od nich dowiesz się czegoś z pierwszej ręki pisząc na priv.
A na konsultację do kardiologów idz do obu jeśli możesz, bez względu na opinię jaką otrzymasz w poniedziałek. Oczywiście od razu powiedz, że musisz mieć konsultacje przed narkozą bo klinika taką wymaga. Ja też byłam przed pierwszą op na takiej konsultacji bo mi w EKG coś tam wyszło i lekarz opisujący za bardzo sie przyłożył do opisu. Kardiolog bez problemu wydał mi swoją opinię nie widząc najmniejszych przeciwwskazań do narkozy, i wszystko mi pięknie napisał
Aha dziekuje za odpowiedz wlasnie probuje zbierac info na temat Kasprzykowskiego mam do niego najblizej a wczesniej o nim nie wiedzialam Ale sie stresuje ta wizytą u kardiologa .. mam nadzieje ze wszystko okaze sie w porzadku.. I ze dostane taka opinie jak Ty A co Tobie wykryli w serduchu
AniaaaxDD jest offline Zgłoś do moderatora