2009-10-24, 22:32
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz. VI - zapuszczalskie w akcji!
Cytat:
Napisane przez lilavati007
Ja w sumie z takich programów rozrywkowych oglądam tylko "Mam talent". Nie jest to napewno rozrywka na wysokim poziomie, ale czasami miło pooglądać jakieś niezbyt skomplikowane głupoty.  Ale ogólnie nie oglądam już właściwie TV, bo nic tam nie ma ciekawego, wole obejżeć film, albo jakiś amerykański serial, który jest dużo lepszy niz nasze rodzime "M jak miłość" czy " Na wspólnej".
|
M jak Miłość ma potencjał, ale nie ma w nim takiej gwiazdy jak Rysio z Klanu, więc jak dla mnie odpada Ale Barwy Szczęścia często oglądam, bo podobają mi się rodzice Kaśki, ten Stefuś i Jadzia chyba. Są boscy, jeszcze lubię tych aktorów, bo to naprawdę aktorzy a nie "roloroby"
Też za dużo tv nie oglądam, czasem zdarza mi się spędzić popołudnie z tvn'em, jak mi się nie chce żyć A tak to seriale na kompie
Cytat:
Napisane przez 19agusia91
Może moje też są lokami, ale od 19 lat tego nie wiedzą? 
|
W zasadzie mogą stać się lokami w każdej chwili Słyszałaś mrożące krew w żyłach historie o kobietach, którym nagle zaczynają się kręcić? Hormony zapewne
A że ja się od roku faszeruję, co prawda transdermalnie (świetne słowo, w ulotce wyczytałam ), ale zawsze, to mogę tak mieć. Jeszcze jakiś czas temu młode loki mi rosły, pewnie nawet się chwaliłam
|
|
|