Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wspólne odchudzanie od 01-10-2009, -10kg, mniej lub więcej.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-25, 06:28   #241
eZET
Raczkowanie

Dot.: Wspólne odchudzanie od 01-10-2009, -10kg, mniej lub więcej.

nie ma co się martwić Pulpecik88 - tak długo już się odchudzasz, że należy Ci się czasem odstępstwo. Ja wczoraj tez nie ćwiczyłam, bo miałam taki zawalony dzień, że jak już wreszcie wieczorem dotarłam do domu to jedyne o czym myślałam to sen. Ale się nie martwię, dzisiaj poćwiczę .

MAGiALENA, a może Twoja dieta jest zbyt rygorystyczna i dlatego masz problemy z utrzymaniem jej . Bądź dla siebie dobra, nie każ się i nie umartwiaj - w końcu Twoje ciało to Twój największy skarb, będzie Ci służyło do końca życia. I jakiekolwiek by nie było jest Twoje. Pisałaś, że płaczesz i jesz - Ty (ale to tylko moje skromne zdanie) masz problem z emocjonalnym jedzeniem i tym jedzeniem zagłuszasz jakieś swoje problemy. Kiedy odważysz się być zupełnie szczera za sobą i z bliskimi nie będziesz już miała takiej wewn. potrzeby zajadania pustki w sercu. Polecam Ci książkę "Nadwaga jest sprawą rodziny" J. Hollis.
eZET jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując