Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Offtopowe zapuszczanie cz. VI - zapuszczalskie w akcji!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-25, 06:56   #1183
aanika
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz. VI - zapuszczalskie w akcji!

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
Może moje też są lokami, ale od 19 lat tego nie wiedzą?
Ja wczoraj nie czesałam swoich podczas schnięcia i miałam kilka loczków od spodu i całe włosy były trochę spuszone. Potem szłam po małym deszczu bez parasolki, po powrocie do domu miałam wilgotne włosy. Pougniatałam je i miałam delikatne fale. Moja mama ma bez suszenia loczki, ale na króciutkich włosach nie wygląda to zbyt ładnie, dlatego zawsze suszy je na szczotkę i ma proste.

Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość
M jak Miłość ma potencjał, ale nie ma w nim takiej gwiazdy jak Rysio z Klanu, więc jak dla mnie odpada Ale Barwy Szczęścia często oglądam, bo podobają mi się rodzice Kaśki, ten Stefuś i Jadzia chyba. Są boscy, jeszcze lubię tych aktorów, bo to naprawdę aktorzy a nie "roloroby"
Też za dużo tv nie oglądam, czasem zdarza mi się spędzić popołudnie z tvn'em, jak mi się nie chce żyć A tak to seriale na kompie
Mnie ostatnio wciągnęły Barwy Szczęścia, zaraz obejrzę powtórki, bo na tygodniu raczej nie mam czasu oglądać
Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Ja przeliczam na inne kosmetyki włosowe xD
Nowa waluta
Ja niekoniecznie przeliczam na Nisimy, bo nie jest to szczyt moich marzeń, ale zawsze myślę, że mogłabym sobie kupić za daną ilość pieniędzy na przykład jakąś maskę, odżywkę, jakiś lakier do paznokci albo coś do twarzy ;D
aanika jest offline Zgłoś do moderatora