Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Masaż i masażyści
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-03-21, 10:12   #2
masaztajskiwarszawa
SPAMER
Nieopłacona reklama

Lokalizacja: http://massagethai.info masaz tajski warszawa kursy masazu tajskiego krakow gdansk szczecin rzeszow
masaz warszawa

w moim przypadku, mieszkam w duzym miescie, prawie wszyscy ktorzy przychodza na zabieg sa z ulicy (internet, ksiazka telefoniczna, ogloszenia) - sytuacja moze byc inna w malych miejscowosciach gdzie kazdy kazdego zna.

nie okreslam sie ani nie jestem postrzegany jako pracownik sluzby zdrowia czy 'sprawiajacym przyjemnosc' - raczej jako alternatywny terapeuta, leczacy/pomagajacy metodami niekonwencjonalnymi.

nie diagnozuje, bo nie mam wyksztalcenia medycznego, ale oczywiscie daje porady profilaktyczne.

kazdy klijent przychodzi do mnie z innymi, specyficznymi oczekiwaniami - kazdemu jestem w stanie pomoc (do pewnego stopnia). Wystarczy ich intencja przyjecia pomocy od terapeuty. Nie mam zadnych preferencji w stosunku do swoich klijentow.

uzywam pojecia salon masazu, studio masazu czy gabinet masazu wymiennie (oprocz paru jeszcz innych okreslen jak klinika masazu czy centrum masazu czy studio zabiegowe).
masaztajskiwarszawa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując