Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Plotkowy dla dietetyczek :) V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-25, 23:56   #4976
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość
uwieeeeelbiam sushi!! dawno nie jadlam,moze kupie jutro jak bede w sklepie. pysznosci...
tak się zastanawiałam tylko bo i tak mięsa nie jem a surowego to już zwłaszcza ale ostatnio się zastanawiałam czy to faktycznie takie dobre może być

Cytat:
w czwartek umarl na raka mozgu moj kolega stad.. pisalam wam w zeszlym tygodniu... Moze, straszne to jest... chlopak 30 lat.. na przyszly rok mieli z moja kumpela zaplanowany slub.. nawet nie wyobrazam sobie jak on sie czuje i co przezywa teraz..

Cytat:
wczoraj po pracy poszlam do sasiadow, jak zwykle pare(nascie) drinkow,winko w sumie pilam czerwone z sokiem i wrocilam do domu po 1 , poszlam spac o 2 i wstalam dzis o 12.11 po poludniu!!! potrzeba mi snu bylo.... zanim sie wykapalam, posprzatalam i zjadlam do juz 3 byla i pol dnia minelo. Pogoda sliczna i cieplo wiec poszlam na pieszo na zakupy mimo ze do sklepu kawalek i jako ze to szkocja to zaczelo padac oczywiscie.. ale spacer swietny byl, teraz leje za to ale dalej cieplo.

zaraz spadam do kumpeli i zostaje tam na noc i mamy ogladac walke jakas w TV a na jutro kumpel mnie zaporsil do kina i na kawe.. Fajnie,zajeta jestem i nie mysle o sprawoach z TZ przynajniej..
miły weekend widzę zazdroszczę pogody u nas od kiedy przyszła jesień zrobiło sie zimno i rzadko można trafić na rzeczywiście ładną pogodę
Cytat:
powiem wam ze on tylko raz zadzwonil do nie odkad jest w polsce...czasem cos napisze ale tak sucho i wogole a ja zauwazylam ze nawet nie czekam na te jego esy... I bedac sama tu jestem taka jakas ....spokojniejsza?bardzie j pozytywna?... i to mi powiedzialy nawet dziewczyny z pracy ze sie zmienilam w te pare dni.. Nikt na mnie nie podnosi glosu,nie ma klotni, w domu spokoj i odpoczytwam psychnicznie...
najważniejsze że odpoczywasz psychicznie, to bardzo istotne
Cytat:
zdecudowalam sie tez na prensienie do Londynu jakby sie od przyszlego roku znalazla wolna posada tam..wiec duzo zmian moze byc.. Jakby sie okazalo ze z TZ nie bedziemy razem to przeciez nie jestem jakas glupa/koslawa i moze kiedys kogos gdzies poznam jescze?.... Lepiej chyba byc samemu i szczesliwym niz z kims i nieszczesliwym.. Niektorym ludziom w moim wieku zycie sie konczy i sa waznijese tragedie niz bycie samemu ..
ano pewnie bycie z kimś tylko dlatego żeby nie być samym to byłaby bardzo niemądra decyzja

Bry wieczór
Ja zakończyłam mój pierwszy naukowy weekend (następny dopiero za 3 tygodnie bo w międzyczasie Wszystkich Świętych wypada), wygląda na to ze będzie fajnie ogólnie no i nie muszę na zakończenie tych studiów pisać pracy dyplomowej co mnie cieszy bo już mi ta jedna co ją napisałam wystarczy na koniec jest tylko egzamin
Wczoraj spędziliśmy z TŻ-em super wieczór pojechałam specjalnie do niego w tym celu, bo czułam potrzebę pobycia z nim tak zwyczajnie sam na sam bez moich lokatorów

Jutro za to zaczynam nowy kurs (o tworzeniu przedsiębiorstwa własnego - nie wiem czy mi się kiedyś przyda ale a nuż, nie wiadomo jak się życie potoczy ) wiec znowu mnie czekają popołudnia w Gliwicach. U TŻ-a już nie będę z tej okazji pomieszkiwać bo za dużo zajęć codziennych oboje mamy (no i jego lokator by mnie w końcu przestał lubić )
Poza tym nadal szukam stażu, na razie bezskutecznie...

Miłej nocki Dziewczynki

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora