Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zmieniam życie na zawsze! Odchudzanie od teraz! Dołączcie się! ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-26, 08:40   #162
Aangel86
Rozeznanie

Dot.: Zmieniam życie na zawsze! Odchudzanie od teraz! Dołączcie się! ;)

Cytat:
Napisane przez gosiafoteczki Pokaż wiadomość
No i jest spadło w ciągu tygodnia - 2,3 kg dzisiaj waga pokazuje 80,4 co prawda to jeszcze tak nie cieszy jak siódemka z przodu ale....... jest dobrze
bez ćwiczeń odmówiłam sobie tylko albo aż!!! słodyczy i jedzonka po 18 wiem że na początku zawsze więcej spada ale mimo to się cieszę bo to 80 zniknie ;D do końca tego tygodnia po prostu nie ma siły by było

Sioo! waga 82,7... nie ma )))
Buziaki
Ś-płatki z mlekiem... koło 9 teraz steper idzie w ruch
To supcio!!! gratuluję Kochana
A ja durna pała jestem, właśnie jem śniadanie (jogurt waniliowy z łyżeczką lnu mielonego+2 wafle ryżowe+kawa) no i zapomniałam się zważyć! no ale trudno poczekam w takim razie na efekty jeszcze tydzień zaraz mykam na uczelnię ależ mi się nie chce...
Miłego dnia

---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ----------

monkalot1 mam pytanko, mówiłaś, że zamówiłaś sobie THII, i jak bierzesz już?? ja to kiedyś stosowałam, tzn. z pół roku temu i teraz się zastanawiam czy by nie kupić ponownie... u mnie to trochę zmniejszało apetyt i miałam chęć na ćwiczenia

Twój wzrok na sobie czuję, wiem co Cię rozpala,
najbardziej to Cię kręci, gdy ktoś Cię zniewala.
Jeden gest, jeden ruch, i mogę mieć Was dwóch! Grrr

[euc1]543150[/euc1]
Aangel86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując