Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - szukam rady...
Wątek: szukam rady...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-26, 07:38   #1
Carla112
Raczkowanie

szukam rady...

hej dziewczyny. Wiem że takich problemów jak mój jest zapewne bardzo dużo, jednak nie mam się kogo poradzić ani z kim pogadać w sprawie z chłopakiem. Zacznę od początku, jesteśmy ze sobą od półtora roku, było nam ze sobą bardzo dobrze, ale ostatnio wszystko zaczyna się walić... Często się kłócimy,i to o małe drobiazgi, które przeradzają się w wielkie awantury. Nie możemy się z tym uporać, były już zapewnienia, postanowienia i różne obietnice. On podczas tych kłótni jest strasznie obojętny... nic się nie odzywa nawet gdy go proszę, nie chce rozmawiać, na wszystkie pytania odpowiada "nie wiem", gdy ja prowadze swoje monologi nawet nie raczy na mnie spojrzeć. Zachowuje się jak skała, która nic nie czuje. Gdy leżymy, kłócimy się i jest chwila milczenia to on potrafi nawet zasnąć. Raz nie wytrzymałam, nerwy mi puściły i zerwałam z nim. On się nawet nie przejął (tzn. nie było tego wogóle widać) . Nie wiem czy to ma jakiś sens dalej, gdy się nie kłocimy jest nam ze sobą dobrze, on jest wtedy całkiem inny,zapewnia że mnie kocha. Dodam że ja też nie jestem święta w tych kłótniach, najczęściej to ja je prowokuje. Chciałabym żeby każde z nas było szczęśliwe nawet jeśli ma to oznaczać życie bez siebie. Proszę o pomoc, jakieś opinie na ten temat, może któraś z Was miała podobny problem?
Carla112 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując