2009-10-26, 08:50
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. III
PIEROGI  
Awenturyn z Mlodym ok, z TZ tez, zdrowko dopisuje jako tako, wiec podejrzewam, ze problemy dotycza sfery finansow nie martw sie, znam to teraz rownie dobrze....
Lindsley to jak wstajesz tylko o 5 to masz super (pozniej bedziesz wstawala czesciej )
Olayya   GRATULACJE PRZEOGROMNE - kolejna przyszla mamuska w naszym gronie Te klucia to normalne sa, nie martw sie i nie przemeczaj 
Kretencja lepiej zyc na styk, ale miec od razu mieszkanko o jakim marzycie (no i nie musicie sie dodatkowo martwic o remont, meble itd.).Poza tym jak zrobisz awanas (co nastapi juz niedlugo), to zawsze wpadna jakies dodatkowe pieniazki.Badz dobrej mysli i bierzcie to co sie Wam marzy Jak pokierujesz sie rozsadkiem, to pozniej bedziesz zalowac... DACIE RADE, WIEM O TYM i zdrowiej !!
Zgadnij to juz 13tc ?? wow, ale ten czas leci....
Kretencja teraz doczytalam szczegoly wyposazenia itd.Nie wiem jak ksztaltuja sie ceny mieszkan w Waszym miescie, ale jak dla mnie to bardzo atrakcyjna oferta A ile metrow ma to mieszkanie ?
U mnie w sobote byla STUDNIOWKA wiec od teraz juz wszystko sie moze zdarzyc.Wlasciwie to juz jestem przygotowana...hihi
|
|
|