Zakorzenienie
|
Dot.: Żony wyjątkowe (drapieżne kocice, anielice i gaduły) - PM 2009
Cytat:
Napisane przez AgatkaL
Dziewczyny...czy udaje Wam się coś oszczędzać co miesiac, czy wydajecie całe pensje na życie, rachunki itd?
|
nam sie udalo zaoszczedzic 3 moje ostatnie pensje dzieki mojemu wspanilomyslnemu pracodawcy musialam czekac na wyplate za VII, VIII i IX do pazdziernika wiec nie bylo wyjscia i zyc trzeba bylo z pensji malzonka ale w pazdzierniku dostalam swoje 3 pensje, wiec niezly zastrzyk gotowki kupimy pralke i lodowke, swoja droga jaka lodowke polecacie 
Cytat:
Napisane przez 201803111825
Treść usunięta
|
a ja mam polrocznice w mikolajki 
Cytat:
Napisane przez agus87
ja mam tylozgiecie i nie ukrywam, ze czesto nam przeszkadza - podczas seksu np  (((
która na przykład ?
ja tez nie...
3mam kciuki  bedzie dobrze
a juz myslalam, ze ja z tztem jestesmy jakimis ewenementami, ze sie klocimy po slubie, wiecej jak przed...;p a tu widze, ze jest nas bardzo duzooo
martucha sliczna wloski 
kurde mi sie od rana tak nie chce wstawac... nienawidze jesienki, a zwlaszcza mokrych wilgotnych i ponurcyh dni 
|
no mnie to tylozgiecie jakos specjalnie nie doskwiera-ani w czasie @ ani przytulanke, jedynie chyba w zaciazeniu 
Cytat:
Napisane przez kliwia
martucha nie pisalam wczesniej :d ale wow kobeto, jaki fryz  no teraz to wygladasz jak dojrzala kobietka, do tego w mojej wizji zeszcze sznur pereł mała czarna, czerwone szpilki i taka dluga fifka na papierosa
A my z tz szukamy aparatu, tzn upatrzylismy sobie, i specjanie poslzismy do fotojokera z mysla o tym by dolozyli nam jeszcze torbe do zestawu, ale pani pokiwala glowa, od razu wiedzialam ze nic z nia sie nie uda 
i teraz znowu musze po allegro latac i innych serwisach szukac najkorzystniejszego zestawu 
Bosh
Wczoraj Tz'owi wyprawialam 30ste urodziny  Ktore obchodzi jutro 
|
Kliwciu, a co sprezentowalas mezusiowi na 30che moj ma w styczniu i juz musze zaczac myslec, ale kompletnie nie mam pomyslu a jeszcze po drodze gwiazdka i jeszcze tz jest typem, co nic nigdy nie potrzebuje
Cytat:
Napisane przez kasiaher
aniaaa84 powiem ci że raczej jesteśmy w lesie , nie jest to taka prosta sprawa , teraz jest taka pogoda że wszystko się wydłuża
oj dziewczyny co ja za weekend miałam to szkoda słów
wszystko się pokomplikowało , nie wiem za bardzo co robić, albo stanę po stronie mojego ojca albo po męża, wczoraj przy nadmiarze alkoholu jakieś głupie sytuacje się zaczęły robić , i niestety doszło do takich głupich rozmów że musiałam się wypowiedzieć po jednej ze stron. Olałam to i powiedziałam że skoro stawiacie mnie w takiej sytuacje to ja was obu mam w dup... i się zgasili
|
u nas sobota byla mocno zakrapiana alko bo wrocil z Afganistanu chlopak mojej ulubienicy (czytaj siostry tz lub jak mowi zabcia mojej blizniaczki ) i tez byl niepotrzebny potok slow glownie wszelkie ALE tescia do przyszlego ziecia, bo mnie swoja synowa to uwielbia caly czas pytal, co mi nalozyc na talerzyk i ze tak mu mnie szkoda, ze jutro do szkolki musze jechac i ze zrobi mi kanapeczki oczywiscie nie zrobil, bo odsypial a w pewnym momencie poglaskal mnie po brzusiu i zapytal, czy jest tam kto-az mi sie lezka zakrecila, bo lokatorka nadal brak
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
|