Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze zdjęcia ciążowe
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-03-21, 19:13   #77
sylwiamaria
Rozeznanie

Wyślij wiadomość przez ICQ do sylwiamaria GG do sylwiamaria
Dot.: Nasze zdjęcia ciążowe

Z ciebie to taka dobra duszyczka, bardzo ci dziekuje za slowa wsparcia. Powiem co ,ze jestesmy juz z mezem prawie 4 lata po slubie, i chyba juz przyszla najlepsza pora, aby zdecydowac sie na powiekszenie rodziny. Tak jka pisala , ze zaczelao czegos brakowac. Chyba obydwoje poczulismy to samo. Troche poszalelismy , kupilismy mieszkanie , samochod i teraz czekamy na naszego bobaska. Wszystko w miare poukladane. Tylko, ze ja tu jestem praktycznie sama, mam tylko rodzine ze strony meza, ale na nich nie moge liczyc, bo kazdy ma rodzine i swoje sprawy na glowie. moj maz dostal dwa miesiace temy awans ,uczy sie nowych tychnik finansowych i caly czas siedzi w pracy. czyli praktycznie od 8 rano do 9 wieczorem a nawet pozniej . Taka sytuacja jest depresujaca. Ciekawi mnie jak to sie odbije na naszym wspolnym wychowaniu dzieka. Nie wiem jka jest w polsce, ale kiedys to pracowalo sie od 7 do 15. Mozliwe ,ze teraz jest inaczej. Jeszcze mamy troche czasu, bo dziecko przyjdzie na swiat w Pazdzierniku. Byloby super jak by moj maz wracal wczesniej bo mysle,ze to moze miec duzy wplyw na to jak bedzie sie ukladalo miedzy nami , a jka jest zle miedzy rodzicami to i beda problemy z dzieckiem. Boje sie nawet o tym myslec. Zreszta rozumiesz, siedziec z dzieckiem non stop samej, przeciez to nie o to w tym chodzi. Cale szczescie, ze moj maz zdaje sobie z tego sprawe i sam bedzie probowal cos z tym zrobic. Trzymam kciuki.
Czy masz kogos z rodziny kto ci pomaga, czy jestes tylko z mezem. Czy musisz wstawac w nocy? Czy rodzilas prze cc?
pozdr sylwia
ps, troche nazekam,ale potem robi sie troche lzej

1. " W życiu niewiasty rozróżnić można siedem okresów: niemowlę, dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta i młoda kobieta."
George Bernard S

sylwiamaria jest offline Zgłoś do moderatora