ale cisza tu ostatnio , nikt nic nie pisze ...
siwa a z jakich kolorow ten balejaz bedziesz robic ? masz pomysl ? jak bys chciala zrobic bardzo jasne pasemka to polecam rozjasniacz Cece (czy CC nie pamietam jak sie pisze ) i do niego wode najmocniejsza 12% , rozjasnia az o 8 tonow , niszczy wlosy ale na pewno ci je rozjasni
ku**** a ja jestem zla , tzn bylam , juz mi mija po malu . ten gbur przeciez znowu mnie wkurzyl , zaczal dzis gadke , ze powinnam sie inaczej ubierac , ze nie mam juz 18 lat (faktycznie mam az 22 ) i nie powinnam nosic T shirtow i dzinsow (to takie oczywiste, ze kiedy wychodze rano na zakupy powinnam ubierac spodnice do kolana i garsonke , no nie ?? ) ze powinnam byc zawsze elegancka a nie tylko jak jest okazja bo wygladam jak Zulus , nie wiem co mu odpier....dolilo ze takie glupoty zaczal opowiadac , ale przemilczalam , potem , chcial isc do burger kinga , ja mowie : ok ale ja nie bede tam jesc a on jakies fochy , wyrzuty ze jestem niedozniesienia

ale niby dlaczego mam sie truc fastfoodami , bo on tak chce , raz na jakis czas ok a poza tym nie mialam ochoty , on mogl jesc przeciez ale nie . potem kupowal buty , pyta sie _ podobaja ci sie ? a ja na caly glos : noo a co ty sie mnie -indianina zulu ,pytasz ? ty jestes najelegantszy dyktator mody wiec powinienes wiedziec najlepiej . jego zatkalo i juz wiecej ze soba nie zamienilismy slowa .
ha , haha ,

ahahahahahahahaha dobrze mu tak . no , musialam sie wygadac