Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-27, 22:48   #4141
marika2121
Zadomowienie

GG do marika2121
Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. II

No to ja pooglądałam wszystkie tasiemce i ide nynac bo jakas padnięta jestem . Więc nie rozpiszcie się za mocno. Dobranoc laseczki i spokojnej nocki.

iwcia dent - dziekuję ale ja nawet małej iskierki w tunelu nie widzę puki co, będzie mi lżej jak ktos mi pomoże i napisze prace lub pomoże mi ją stworzyc. Oki juz nie marudam.

Illbanka - za duże koszty wysżły z Żorami bo ok 1200 przeniesienie z róznicami programowymi a i tak robili problemy. A ten ktoś nawet chchiał mnie spod ołtarza wyciągnąc tzn. wypytywał mnie na gadu czy jestem pewna że chcę wyjśc za mojego Tż itd. on o tym nie wiedział ale ślub miał byc za 2 tygodnie po tej naszej rozmówce, chciał się spotykac żeby pogadac itd, nawet chcial do mnie przyjechac ale na szczęscie się opamiętałam. Widuje go bo mieszka w moim mieście, jest bardzo przystojny i ma zaje....y charakterek z nim tez by źle nie było , ale kochama tego mojego mruczka .

Malgosia - ja tez bym chciała tak za 2 latka kolejną pocieszkę tym razem poprosze Bozie o córcię . Może zas się spotkamy w poczekalni .

iwciag - no ja juz nie moge sie doczekac tych postępów, siadanie, wstawanie, chodzenie, mówienie tylko te pyskowanie hehe, widze że ostro się diety trzymasz .

ursull - skoro planowana dzidzia to bardzo dobrze, znakiem tego że byliście gotowi na tak ważny krok i jest owockiem waszej miłości .

male - to po tym obiadku pewnie druga częśc prezenciku . Ale pyszny obiadek, sama bym si e na niego wprosiła, a masażyk sama możesz wykonac.

gosikk_s - no ja mam nadzieję że cosik się powyjaśnia z ta szkołą, bo jak nie to podłoże bombę i pojdzie z dymem caly problem .

Mell - kochana ja daje kaszkę w butelce jeśli daje wieczorkiem, bo jak w dzień to na gęsto i robie ja na wyczucie, widzac jaka jest gęstośc.

D O B R A N O C