|
szyciowa specjalistka :)
|
Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. II
Cytat:
Napisane przez malutka_24
przepraszam, ale w pierwszym monecie to się  a tak na serio to współczuję bólu 
|
no ja wiem
ja tak mam, nawet jak padam z bólu, to na śmiesznie
---------- Dopisano o 00:35 ---------- Poprzedni post napisano o 00:21 ----------
Cytat:
Napisane przez ursull
oczywiście staram się,zawsze przychodzę,biegnę wręcz,a potem mała śpi z nami w łóżku,ja do wc w ostatniej chwili biegnę,nic w domu nie zrobię,bo Ślicznotę cały czas na rączkach noszę,bo gdy ją odłożę to jest ryk.Jej się już nawet w wózku na spacerach nudzi i co też mam na rękach nosić,a wózek zębami pchać.Litości,kobiety.Nie uważam się za złą matkę,a tym bardziej,jeśli czasem dziecię minutę popłacze,bo ja akurat mam ręce brudne od czegoś tam.Wybacz moja droga,ale naprawdę poczułam się jak gówniara i do tego wyrodna macocha.Każda z nas chce jak najlepiej,ale większość nie ma doświadczenia.Jak już wspomniałam,są różne opinie i naprawdę nie wiadomo co robić.Więc nie ironizuj,bo ja poprostu grzecznie spytałam co wy byście zrobiły w takich sytuacjach.Też nie jesteście alfą i omegą i nie startujecie w konkursie na "matkę wszechczasów".Napewno popełnialyście błędy,często nie wiedziałyście co robić.Dajcie nam prawo również nie wiedzieć i mieć wątpliwości.Już więcej o nic nie zapytam. A co do TŻetów to często gorsze rzeczy robią więc porównanie bez sensu.Sorry jeśli się uniosłam,ale serio poczułam się urażona.Kocham swoje dziecko najbardziej na świecie,a wchodząc na to forum liczyłam na wyrozumiałość,radę i wsparcie,a nie wymądrzanie się i udział w konkursie na najlepszą matkę.Jeśli kogoś uraziłam to bardzo mi przykro.Teraz idę spać,bo wykończona jestem ciągłym noszeniem mojej córki na rękach.
Dobranoc.
|
ursull
przepraszam Cię, nie chciałam Cię dotknąć, nie pisałam tego w tym celu. w ogóle nie chciałam i nie krytykowałam Cię. Nie ma sensu sie teraz tłumaczyć, mówić co miałam na myśli.....ale nie na pewno nie było moją intencją spowodować u Ciebie takich odczuć.
Mam takie samo zdanie na temat funkcji forum, więc by nie doprowadzać już do takich nieporozumień, lepiej ja się po prostu powstrzymam od wypowiedzi, nie widzę powodu, dlaczego Ty miałabyś być poszkodowana.
jeszcze raz przepraszam, nie chciałam
Nie uważam się za Alfę i Omegę, wierz mi, myślałam, że pomagam..Alfa lub Omega wiedziałaby że jest inaczej.
nie ukrywam że wymazałam polowe postu, bo nie wiem jak bym była zrozumiana. Więc lepiej nie pisać.
Edytowane przez aljaka
Czas edycji: 2009-10-28 o 00:48
|