Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-28, 07:08   #4163
pakusia86
Zakorzenienie

Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. II

STO LAT DLA NASZYCH DZIECIACZKOW : BRAYANKA, NIKOLKI, HUBERCIKA

I DLA NASZEJ KOCHANEJ BOSZENKI !!!! DUZO SZCZESCIA I ZDROWKA!!!

MOC CALUSOW!!!

Cytat:
Napisane przez ursull Pokaż wiadomość

A ja myślę,że to world trade center miało być,co świadczy o powiązanich Antosia z al-kaidą:hah aha:

Cytat:
Napisane przez male Pokaż wiadomość
Ursull
Prezentem mial byc masaz, ale kobieta jest ponoc rozchwytywana i miala zajete wszystkie terminy az na 3 tygodnie wprzod.
A na obiad zrobilam uwaga uwaga szaszlyki z lososia i ananasa w sosie malinowym, do tego mlode ziemniaki obkulane w ostrych przyprawach i pieczone w piekarniku i jako dodatek szparagi. Jestem z siebie dumna bo wszystko udalo mi sie zrobic wlasnorecznie, nawet Filipek byl grzeczny i mi dzielne asystowal w kuchni. Z rana jak tylko sie obudzil zapowiedzialam, ze ma byc grzeczny bo tatus ma urodzinki i mamusia musi cos ugotowac.
ooo no swietny prezencik... ale ja bym wolala osobisty masaz

Cytat:
Napisane przez superzabula Pokaż wiadomość
Nie no nastepny pisarz nam tu rosnie, mowa o Antosiu
Zauwazylyscie, ze te nasze dziecia juz sie wtracaja w nasz watek, chyba juz nim tez przesiakly od czasow ciazy...juz same chca pisac hihihhi
no wlasnie dlatego tak malo odpisuje... kiedys normalnie z Kuba na kolanach pisalam ale teraz sie nie da... jedynnie poczytam bo jak tylko widzi ze cos pisze to juz nie ma sily na niego i naciska wszystko co popadnie...

Cytat:
Napisane przez Mell_xx Pokaż wiadomość
Czytam Was ale jakos nie0 wiem co pisac...
Zapytam jeszcze razy bo tylko dwie dziewczynki mi odpisaly
Dajecie cieciom klaszke w butli czy łyzeczka?
Bo jesli chcialabym dac kaszke mleczna ryzowa w butlki to jak?jesli ja sie robi z woda? mniej wsypac? ale wtedy to wodnista bedzie
ja tez daje lyzeczka.... w butelce daje tylko mleko i grysik resta lyzeczka

Cytat:
Napisane przez poiglot91 Pokaż wiadomość
apropo zdjec po porodzie.. ja mam nawet taki filmik.. jak Bryan ma jakies 2 minuty..
w tle slychac jak pytam sie czy tz widzial moja c**** jak rodzilam.. wiec dzwiek trzeba tylko usunac
nie no rozwalasz mnie

Cytat:
Napisane przez Aguśkaa83 Pokaż wiadomość
A ja sobie zafarbowalam wloski i jestem szczesliwa
poka poka

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
Hej
Wczoraj niestety nie dałam rady Wam nic napisać, bo synek obudził się o 6 rano na jedzonko i nie spał aż do 11 normalnie cuda na kiju robiłam, żeby go zabawić, nawet nie miałam jak się położyć, bo czekała mnie popołudniówka w pracy, a po powrocie marzyłam tylko o kąpieli i łóżku za to dzisiaj synek to istny aniołek ładnie jadł, spał, bawił się i nawet nie marudził ostatnio nabył nową umiejętność - "pierdzi" śliną, a tak to komicznie wygląda nagrałam to nawet dzisiaj na kamerze a jak go trzymałam pod paszkami to tak fajnie chodził, nóżki unosił wysoko jak bocian a jak kładę przed kąpielą w samym tylko bodziaku bez pampersa to tak fajnie unosi pupcię do góry i nóżki podciąga do brzuszka i do tego tak śmiesznie kręci tyłeczkiem na prawo i lewo dałam mu do deserku 3 czerwone winogrona i bardzo mu smakowały, nic mu po nich nie było, zasmakowała mu jeszcze dynia. I na szczęście nie męczą go już zatwardzenia i zaparcia, ładnie robi kupki
no wspolczuje tej pracki, wierze ze jestes padnieta

i barawa dla Dawidka!!! slicznie sobie radzi!

pakusia86 jest offline Zgłoś do moderatora