Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-28, 07:54   #85
agnieszka1980
Raczkowanie

Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ

Cytat:
Napisane przez Gosiaro Pokaż wiadomość
Dziewczyny już II część???Jejku kiedy to minęło?

Przyznam, że od mojego ostatniego postu zaległości nie nadrobiłam, bo po prostu nie mam kiedy.Ciągle praca, uczelnia i masę innych pilnych spraw.

Najgorsze jest to, że akurat mam dni płodne a przutulaliśmy się raz i to 3 dni przed owulacją, a teraz kiedy są największe szanse to mój mąż albo tak pożno wraca z pracy, że idzie zaraz spać, albo jedzie na noc do rodziców bo musi coś z nim załatwić.Wściekła jestem bo ten cykl moge raczej spisać na straty...

Cosmaaa gratuluje zaręczyn!!!

Kasiu bardzo się cieszę, że twoj Tż w końcu podjął taką ważną decyzję.To znaczy że cie bardzo kocha.
Tylko pilnuj go , żeby nie uciekł ci tak jak mój, kiedy będzie najbardziej potrzebny
Ja też jak miałam dni płodne to akurat mój tz był na wyjeździeale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszłokiedyś trafimy

---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ----------

Cytat:
Napisane przez farminka Pokaż wiadomość
Ja wpadłam na chwilkę zameldować,że bejbik jeszcze się trzyma i że odebrałam wyniki bety.Wyszło 3812 mlU/ml więc chyba dobrze?
Super!!! to teraz jeszcze czeka Cie wizyta u lepszego lekarza,mam nadzieję.

---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ----------

Cytat:
Napisane przez Kasia_Dublin Pokaż wiadomość
No dobrze, zrobilam sobie przerwe w pracy zeby sie z Wami kochane podzielic moja nowina

Tak wiec mozecie mnie wpisac na oficjalna liste Staraczek!!!

Tak jak napisalam wczesniej u mojego tz nastapil przelom . W pociagu z Brukseli do Amsterdamu ni z gruszki ni z pietruszki wyskoczyl z pytaniem jak sie czuje po odstawieniu tabletek (!!!). Ja zaraz sobie pomyslalam masz ci los podmienili mi faceta . Ale tak na serio to nie wiedzialam do czego to pytanie mialo zmierzac wiec postanowilam byc ostrozna. Tak wiec powiedzialam ze dobrze sie czuje, cykl byl dosc dlugi ale @ przyszla i ze chyba wszystko gra. No to on z kolejnym pytaniem czy wiem kiedy mam owulacje (!!!). No i tutaj sie zawahalam bo pomyslalam sobie ze jak powiem kiedy to nie bedzie chcial sie ze mna wtedy przytulac czy cos. Wiec stwierdzilam ze pojde bezpiecznym torem i powiedzialam ze nie wiem . Na co on z kolejnym pytaniem 'to jak ty chcesz zajsc w ciaze skoro nie wiesz kiedy masz owulacje?'. Zdebialam . Ale dalej (zeby go nie sploszyc) bylam bardzo wywazona i spokojna i powiedzialam ze sa rozne metody dla par ktore sie staraja jak np testy owulacyjne itd itp. No to on sie dalej pyta czy mam zamiar taki test kupic. Hmm, bylam tak skolowana ze nie wiedzialam jak zareagowac wiec z resztka zimnej krwi spytalam 'a staramy sie?' na co on z usmiechem wzruszyl ramionami w stylu czemu nie i odwrocil sie w strone okna (!!!). Bylam w totalnym szoku a radosc rozpiera mnie do tej pory . Mialam taka ochote dalej z nim o tym rozmawiac ale balam sie ze czar prysnie i ze go splosze wiec sie tylko przytulilam do jego ramienia i tak sobie jechalismy. Oczywiscie myslalam sobie o Was i co na to powiecie .

A wiec! Kasia, 25 lat, spodziewana @ chyba 16.11 (niestety nie mam pojecia co moje cykle beda wyrabiac po odstawieniu)

Hura!!

Zapomnialam dodac ze Bruksela jest po prostu przepiekna i jest tam bardzo romantycznie. Piekna architektura, mnostwo uliczek, romantyczne restauracje, no bajka po prostu. Polecam na te rutyny przebrzydle . Amsterdam tez piekny ale to jest miasto-rozrywka wiec nie ma co tam szukac romantyzmow. Ale i tak swietna zabawa wiec rowniez polecam . To tyle bo z tego co powypisywalam to juz prawie nowela sie robi :P
Moje gratulacjeTo witaj w gronie staraczek

---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ----------

Cytat:
Napisane przez Edzia400 Pokaż wiadomość
hihih no lecimy jak z rakiety

Któras z dziewczyn mnie pytała czy mam braci blizniaków no owszem ano mam czyste diabły ale na szczescie problemów z nimi ani w szkole ani ogólnie nie mam za to w domu to sobie odbijaja za 2 przepraszam z 4 hihihih

w tym problem z tym usg prenatalnym ze nie mam tych 300 zł wycisnelismy sie z pieniedzy na maxa slub cywilny tez przsunelismy na 21 bo bysmy nie dali rade a i tak nie robie nic wielkiego i w domu echh a czy moge np isc dopiero w 20 tyg ?? czy musze isc teraz

stara Panno chłop to chłop jego trzeba porzadnie walnąc zeby jak to sie mówi zatrybił moze gdybyscie od siebie odpoczeli np na 2 tyg i zobaczyli czy ma sens byc jeszcze ze soba czy przez te dwa tyg wasza miłosc która przegrywa z problemami dnia codziennego odzyska swoja wartosc i siłe wróci do was i znów połaczy
masz jeszcze sto innych rozwiazan ale musisz sama wybrac co bedzie dla ciebie najlepsze my mozemy cie wspierac
Hej Edzia,nie wiem jak to z tymi badaniamimusiał abyś sie zapytać lekarza, coś mi się wydaje że lekarz moze zlecić takie badania na kasę chrych jeżeli sa jakieś problemy. Moja koleżanka tak miała ponieważ zrobiła rtg nie wiedząc że jest w ciąży i wtedy takie badanie miała za darmo ale nie wiem jak to jest w Twoim przypadku,podadaj z lekarzemTrzymaj sie cieplutko.
agnieszka1980 jest offline Zgłoś do moderatora