2009-10-28, 13:10
|
|
Zadomowienie
Przekupka: 34 pkt / 100% pozyt.
|
Wish zabusi-----pomóż mi to znaleźć,a może ty to masz????
MOJA WISH:
- srebrna biżuteria ale i taka "niesrebrna" - w szczególności ciekawe długie kolczyki w stylu boho czy retro, grube bransolety metalowe ale i z ćwiekami oraz korale i wisiory ale ciekawe  poszukiwane zielone,turkusowe,malinow e oraz żółte,turkusowe,malinowe kolczyki !
- dzianinowa sukienka w rozm. 40/42 (taka na sezon jesień/zima/wiosna)!!!
- BAJKI dla dzieci na DVD/VCD oraz takie książeczkowe, szczególnie stare, np. Przygody Kota Filemona, Krecik, Reksio, Bolek i Lolek itp.
- ciuszki dla dziewczynki w rozmiarze 104,110, 116,122
- PIESZCZOCHY !!!!
- MYDEŁKO BONIDERM!!!
- długi sweter (taki tuniczkowy) zapinany lub nie, ale krótszy również typu kardigan
- nowe rajstopy-chęnie kryjące - ciemno różowe, zielone, szare, białe, we wzorki
- ksiązki: czytadła z kobiecej półki, "Pamiętniki wapirów-wszystkie częći" oraz "Naznaczona" i "Zdradzona", chętnie też materiały związane z prawem i ochroną pracy (do pracy dyplomowej)
- spodnie rozm. 42 (pas ok.44)
- Pendrive - min. 2GB!!!
- tabletki FARMONA ANTI-ACNE !!
- szorty na sezon jesień/zima rozm.42
- krótkie spodenki i rybaczki dresowe albo hawajki rozm.42!!!
- jeansowa kamizelka 42 ! [I]- długie tuniki i koszule do legginsów (na krótki rękaw poszukiwane!!!-w szczególności czarna, czerwona, granatowa,biała,malinowa )
[SIZE=4][COLOR=teal]PISZCIE JEŚLI MACIE COŚ Z TYCH RZECZY---I SPÓJRZCIE DO MOJEGO WĄTKU-->ZAPRASZAM,ODDAM DUŻO ZA COŚ CO MI SIĘ SPODOBA 
Pod spodem przykładowe zdjęcia z internetu
Edytowane przez zabusia
Czas edycji: 2010-07-01 o 13:10
|
|
|