2009-10-28, 16:23
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Mamusie Majowo- Czerwcowe 2010 !!! (:
Cytat:
Napisane przez Puma13
Emerald sea, będzie dobrze, a kiedy macie ślub?
...
|
9 stycznia...
Cytat:
Napisane przez yolanda9
...
emerald sea przykro mi, ze się tak denerwujesz z powodu pracy swojego TŻ  Ja chyba jestem jakaś inna bo w mojej głowie nie mieści się takie traktowanie drugiego człowieka jak to robi kierowniczka w stosunku do TŻ... normalnie szok! Zastanawiam się jak podłą osobą trzeba być, żeby tak plan pracy zmieniać bez konsultacji z pracownikiem  A czy ta kierowniczka nie ma swojego zwierzchnika? Może warto go o tym poinformować i przykrócić ten okropny proceder?
Mam nadzieję, że TŻ szybko znajdzie pracę, w której będzie szanowany zarówno on jak i jego czas....
...
|
jakby to powiedzieć, żeby nie zabrzmiało dziwnie... nie wiem czy ona jest podła, czy... głupia i nie zdaje sobie sprawy z tego co robi. ona jest po pierwsze niedojrzała... imprezy, spotkania integracyjne, hihi, haha, pewnie jej się w głowie nie mieści, że niektórzy pracownicy mają rodziny, plany i inne zajęcia. sama jak ma wolne potrafi dzwonic kilka razy dziennie do podwładnych. oni jak mają wolne tez są bombardowani telefonami. jest niestety mściwa, potrafi się odegrać na pracowniku choćby za to że napisał test kompetencyjny lepiej niz ona... z resztą, to że została kierownikiem i w jaki sposób jest już dość kontrowersyjne (bo są w firmie i lepsi pracownicy i z dłuższym stażem), ale to inna sprawa. a jej zwierzchnik, no właśnie... ten sam typ. świetnie się dogadują - i tu wraca kwestia samego wyboru kierownika... sprawa nie do ruszenia.
dzięki wszystkim za miłe słowa, ale to sytuacja beznadziejna... dopóki tż nie zmieni pracy. już parę razy śmialiśmy się, bo kilku pracowników odchodząc (właśnie przez podobne konflikty) suma summarum lepiej na tym wyszło, bo mają teraz lepsze roboty... ale ten moment jak dla nas jest mało fortunny...
|
|
|