Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Majowo- Czerwcowe 2010 !!! (:
Cytat:
Napisane przez basiak
Ja mam cukier za każdym razem, czyli przynajmniej raz w miesiącu, a jak ginowi coś nie pasi w wynikach to nawet częściej
Dziewczyny, a ja jeszcze chciałam się pochwalić!!! Wczoraj odebrałam wyniki Testu PAPP-A i są bardzo dobre  Wiem, że to czysta statystyka, ale ulżyło mi.
|
A masz coś nie tak z tym cukrem??
Super. Zawsze to jakiś spokój, mimo że statystyka.
Cytat:
Napisane przez dafreen
no ja niestety jeszcze w pracy... na kuriera czekam 
ale zaraz zmykam
u nas niby łada pogoda, słonko świeci, pięknie jest za oknem, ale jakoś tak sennie i nic się nie chce 
|
Ja się urwałam o 12ej. O 13:30 byłam już w łóżku. Zjadłam zupę jarzynową, rutinoscorbin, teraz chleję herbatę z miodem i cytryną, przede mną leży kanapka z wędliną i czosnkiem... Zaraz idę do łóżka z książką. Temp. ciągle 37 - 37,1.
---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ----------
[1=41606c31298bccbf4cae52b 7859efbfee487d7f9;1496273 7]a ja mam doła strasznego... mój tż ma bardzo rozstrzelony grafik, raz pracuje na rano, raz na popołudnie (choć ostatnio w ogóle tylko na popołudnie... ). a jego kierowniczka... dziewczyna (sorry, ale roztrzepana, nierozgarnięta) zachowuje się jakby jeszcze specjalnie chciała utrudnić życie. z dnia na dzień zmienia grafik (ustalany i wysylany do kadr na miesiac z gory), bez pytania, jak jej się podoba (nie mówiąc już o tym że ciągle robi błędy, doba pracownicza się nie zgadza, ilość dni pracujących). jest koniec miesiąca a ona jeszcze coś kombinuje... i moj tz dostaje sms "nie planuj nic na jutro, przychodzisz do pracy". [/quote]
Może poszukać innej pracy?
Będziecie mieli dziecko, Ty będziesz padnięta, będziesz na niego liczyć, a on dostanie sms, że ma przyjść do pracy... To nie jest dobre rozwiązanie.
[1=41606c31298bccbf4cae52b 7859efbfee487d7f9;1496273 7]
wyżaliłam się... tak mnie to dzisiaj dopadło... bo tż'towi nerwy puściły, a oczywiście kierowniczce nie powie co myśli, tylko ja tego słucham... i się zamartwiam, a co sobie wyolbrzymiam to też moje... [/QUOTE]
A może właśnie powinien pannę uświadomić, że on też ma prywatne życie?
---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ----------
[1=41606c31298bccbf4cae52b 7859efbfee487d7f9;1496373 7]chyba chwilowo wpadłam w taką panikę, bo on w pracy bez perspektyw, a my z dzieckiem w drodze. kwestia czasu, będzie szukał czegoś lepszego, ale dopóki nie znajdzie takiego "pewniaka" to tej nie rzuci, żeby nie zostać na lodzie. [/QUOTE]
Powodzenia. Niech szuka, kto szuka ten znajdzie. Tylko trochę odwagi trzeba, dacie radę. 
---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ----------
Cytat:
Napisane przez Puma13
Poproszę kciuki na jutro 17.15. Zaczynam mieć stracha.
|
Będzie dobrze. Wrócisz radosna i dumna jak paw, zobaczysz.
Cytat:
Napisane przez yolanda9
kropka, dafreen ja chyba do Was dołączę... znów mnie dzisiaj gardło zaczęło boleć no i kicham od czasu do czasu, więc rozwój przeziębienia to już tylko kwestia czasu  Znów zaczynam kurację miodowo-mleczno-czosnkową....brrrrr
|

Cytat:
Napisane przez eniggma
jeszce co najmniej dwa tygodnie w szpitalu poleżę 
ale narazie jest dobrze 
|
No to nadal trzymamy 
---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ----------
Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS
Zapraszam na kompocik z truskawek  Nie mogłam się opanować i powędrowałam do sklepu po truskawy 
|
Nie szczuj, bo mi język do d... ucieknie.