2009-10-28, 20:22
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Dzieci grudniowo-styczniowe 2006/7 IV
Cieszę się niesamowicie że Wiki tak szybko dochodzi do zdrowia i że ja już dzisiaj wypisali
Wiki to śliczna kruszynka
Malgo fajnie że akcja sie udała i że zdążyłaś prezent dla Maszki fajny Wielki dzięki 
Super że potrafimy sie tak szybko zorganizować 
Aranko dzięki za info o butkach a dziewczyny zupełnie różne, a ty laska niewiele sie zmieniłaś
Sohf Kuba śliczny przedszkolak, u nas pasowania nie było
zdjęcia w przedszkolu były wczoraj, ciekawa jestem ja wyszły
siedzenie - Asia siada różnie, czasem na literkę W, ale częściej po turecku, często pupą na piętach, za to baaardzo rzadko z prostymi nóżkami
w sprawie podobieństwa ja z moją siostrą przez wiele lat byłyśmy zupełnie różne, ale od kilku lat niektórzy znajomi (w szególności ci rzadziej widywani) nas mylą ze sobą i wszyscy nam mówią że jesteśmy do siebie strasznie podobne, a my żadnego podobieństwa nie widzimy
w temacie pomagania w domu, małż jeszcze jakis czas temu bardzo mi pomagał, umył naczynia sam od siebie, pomógł w sprzataniu, ale od jakiegoś czasu jak wyrzuci śmieci i plastiki/szkło do worków, to szczyt jego możliwości, w domu wszystko na mojej głowie, dobrze, że w polu wszystko skończone, jutro już tylko zaorać
uważa, że skoro pracuje, a ja siedzę w domu to on juz nie ma żadnych obowiązków, bo przecież to ja siedzę w domu, aaa oczywiście wieczorem najlepiej żebym była zadowolona, uśmiechnięta i wypoczęta, bo czym ja sie męczę w domu
aaa... ostatnio małż robił wielkie porządki w garażu i oczywiści Asia była na mojej głowie, bo jak coś on robi to Asia mu nie może przeszkadzać, ale jak ja coś robię to ma w nosie co robi w tymczasie Asia
pora wziąść się w garść i znaleźć sobie pracę, zobaczymy jak wtedy wszystko na początku stanie na głowie
Edytowane przez zaba21_22
Czas edycji: 2009-10-28 o 20:24
|
|
|