Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Praca w grupie - uwielbiam :( :/
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-28, 19:32   #25
Marti99
Raczkowanie

Dot.: Praca w grupie - uwielbiam :( :/

"Wspolczuje uczelni
U mnie wiekszosc wykladowcow nie zareagowalaby w ten sposob, bo podchodza do naszej pracy powaznie i chca nas sprawiedliwie oceniac. "

Nie ma czego współczuc, jedna z lepszych w Polsce, bynajmniej z rankingów tak wynika
Studia sa między innymi właśnie po to, aby nauczyc sie pracowac w grupie, pewnych kompromisów. Mnie nigdy taka sytuacja nie spotkała, ponieważ zawsze mówiłam wprost, ze dzielimy sie po równo i, ze kazdy wygłasza swoja część, oczywiscie jeśli wiedziałam, ze jakaś kumpela naprawde nie ma czasu, a ja go miałam to chetnie pomagałam, dlaczego nie ? To dla mnie równiez było z korzyścia, bo więcej sie nauczyłam.
Jesli ktoś nie nauczy sie komunikować z ludźmi na studiach to juz potem pozostanie osobą, która bedzie sadzic, ze najlepiej polecieć na skarge, nic dobrego z tego nie wyjdzie. Moze kiedys autorka watku będzie w sytuacji, gdy nie będzie miała czasu czegoś przygotować i kto jej wtedy pomoze?

Edytowane przez Marti99
Czas edycji: 2009-10-28 o 19:34
Marti99 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując