2009-10-28, 21:44
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz. VI - zapuszczalskie w akcji!
Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx
|
i ja! i ja! będę testować prostownice, a wy? w ogóle jak nam te produkty dostarczą? 
Cytat:
Napisane przez otako
Polecam rzucanie czymś nietłukącym o podłoge, albo ścianę  Może jakąś maskotką, jak Ci jej nie szkoda 
Albo darcie starych gazet na kawałki, też pomaga rozładować emocje, jak się nie ma worka treningowego pod ręką 
|
kurcze szkoda, że wcześniej nie przeczytałam tego posta.. ja dziś miałam dość dziwny dzień i byłam bardzo spięta. u Tż-a w pracy (na stażu) się totalnie popieprzyło co dodatkowo mnie zestresowało... w ramach relaksu wybraliśmy się wieczorem do galerii na zakupy i................ ZGUBIŁAM swój ukochany szalik tak więc koniec dnia mnie dobił ostatecznie 
Cytat:
Napisane przez mOna01
Przepraszam...  ale chyba ominęłam fragment w którym do niego wróciłaś?  czy to nowy TŻ?
|
ja chyba też ominęłam ten fragment 
Cytat:
Napisane przez Anariel
Jeju ja Was chyba nigdy nie nadrobie  Co mysle,ze dam rade to Wy produkujecie nowe posty...
Trzeba by chyba zamknac watek na chwile abym Was dogonila  Ide zajac sie mala a pozniej znow czytam  Buziaki
|
ja mam jednak nadzieję , że nadrobisz nas i w końcu będziemy znowu plotkować ukochaj maleńką od cioć wizażowych 
Cytat:
Napisane przez Magdzia94
Dziewczyny ile kosztuje odzywka Accent do brązowych bez promocji?
Bo chcę ja kupic tylko nie wiem czy nie wyjdzie mi na tyle samo gdybym kupiła Petrole.
|
Kurde chyba coś koło 7zł nie jest drogi oooo właśnie - doszła przesyłka dziękuję ślicznie za list! aż się wzruszyłam, zrobiło mi się przecudownie i miło... jednocześnie przepraszam za mój pseudo liścik, bo wyrwałam jedynie kartę z notesu na poczcie szybko... dziękuję jeszcze raz - jesteś przekochana 
Cytat:
Napisane przez Aniaaa PlayMate
Któraś pisała o tym Elixirze Lotonu że go ma. Zdradź gdzie go kupiłaś.. w Tesco? Bo tam widzialam ten jedwab w płynie i keratyne tej firmy
|
ja widziałam w Tesco produkty Lotonu i w drogerii A'propos
Cytat:
Napisane przez Jagoda90
dzięki Dziewczyny
lekarze...eh nikt nie chce podjąć się operacji, twierdzą, że jest już za późno, za duże ryzyko...babcia odkąd pamiętam chorowała...teraz się męczy ehh...to życie...
|
to jest straszne... mam nadzieję , że będzie dobrze.. trzymaj się jakoś 
kurde, dziewczyny normalnie nie przeżyję chyba tego szalika.... kochałam go całym sercem
a teraz powoli znikam spać, bo jutro ciężki dzień przede mną - jestem sama w biurze i praktycznie w wydziale, więc będę zaganiana...
dobranoc ślicznotki
|