Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-28, 22:18   #4317
milena07
Raczkowanie

Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. II

Ja tak nieco chaotycznie, bo mam w domu cd remontu. Wreszcie wybrałam sie na porządny spacer i wróciłam gdy juz było ciemno( na zegarku nie wygladało to tak tragicznie bo było po piątej, ech ta zmiana czasu). Kuba był niesamowicie zdziwiony bo gdy zasypiał świeciło słonko a gdy sie obudził było ciemno.

magdauchahahaha czytałam że gdy dziecko zaczyna już brać wszystko do buzi można przestać wyparzać butelki, ja mam sterylizator parowy Aventu i jest on dla mnie bardzo wygodny, butelki stoją sobie w nim i czekają po wyparzeniu na użycie i chyba będe go używać dopóki Kubuś bedzie pił z butelki

carolajna co do jedzenia to wyszło że mój Kubek pije chyba najwiecej na raz bo 210ml 4 razy dziennie( w tym dwa razy z jedną łyżka puree ryżowego z marchewka i groszkiem a na noc z trzema łyżkami kaszki bananowej)+słoiczek zupki+pół słoiczka deserku.Samo mleczko ze smoczka 3 z aventu a z kaszkami z trójprzepływowego Za piciem nie przepada a daję albo rozcieńczony sok albo herbatki.

małgosia trzymam mocno kciuki za znalezienie fajnej, dobrze płatnej pracy

Cinusiowa te perfumy naprawde przypominaja oryginał?, ja przyzwyczaiłam sie do fajnych zapachów, zawsze to troszke luksusu a teraz na tym bezpłatnym urlopie....to wiadomo

Ursull ależ Ta Twoja córcia zdolna bestia

Aguskaa Filipek przesłodki, widze że ty chyba lubisz ubierać go w takie pastelowe kolory, prawda?

Dziękuję za odpowiedzi w sprawie mycia ząbków. kurcze będę musiała się jakoś za to zabrać bo takie śliczniutkie, białe te pierwsze ząbki że trzeba o nie dbać

co do rowerków, samochodzików-pchaczy itp to polecam taką polska firmę http://www.arti.pl/,

Pozdrawiam Wszystkie Mamusie, dobrej, przespanej nocki
milena07 jest offline Zgłoś do moderatora