2009-10-28, 22:49
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Puszyste też piękne :) forum plotkowe !! -cz. 3
Cytat:
Napisane przez podusia
Bianeczka trzymam kciuki żeby zadzwonili i chciałam ci powiedzieć że cię podziwiam że ćwiczysz. ja wczoraj dreptałam na swoim stepperze, dziś też chwilkę, narazie na aerobik nie bede chodzic bo 50 zl na miesiac i nie mam kasy w tej chwili. ale stepper bede uzywac. musze poszperac w necie i wyszukac cwicznia takie na ramiona i rece, bo takie zwaliste mam
|
No tak, oczywiście ja ciemna masa rozpisałam się w starym wątku hehe
Podusia dzięki, ja robię w domu o z tych abs, ale wszystkie są dobre i na prawdę działają! http://www.youtube.com/results?searc...rch_type= &aq=f
Dzisiaj zrobiłam na orbitreku i bieżni ok 600 kcal normalnie jestem z siebie dumna! Na bieżni zrobiłam strasznie trudny program, wywaliło mnie na maxa w górę na 15 stopni, musiałam się trzymać żeby nie spaść z niej! Nawet mój trenej i inni ćwiczący byli pełni podziwu bo szłam tak 15 min! Później zrobiłam jeszcze inny lżejszy interwał ale pierwszy raz poczułam że mam w tyłku mięsie Myślałam że na skrzydłach wylecę z tamtąd Trener był zdziwiony, ze po takim wysiłku mogę ćwiczyć dalej i nawet widać po to po mnie, bo on to umie jakoś po wyglądzie człowieka ocenić Normalnie czekam do jutra
Poza tym przesadzałam dzisiaj storczyki, nie wiedziałam że to aż tyle tej kory na to trzeba 
Kasia wszystkiego naaaaaj! a kiedy ślub, czy może już po? bo nie mogę się dopatrzeć.
Powiem wamże ja od siłki też wagowo nie chudnę ale idzie właśnie w obwód, jest mniejszy już to czuje, najbardziej po staniku Jutro rano się zważę bo jak na razie to ok 2 kg poszło sobie, a to jużmiesiąc ćw, ale za to mieśnie jak ta lala 
---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ----------
Poza tym jeszcze sobie przypomniałam 
Przyszły dzisiaj nowe buty Super wygodne i mi się strasznie podobają, chociaż na szafie mnie objechały ale co tam ja jestem zadowolona No i przyszły 2 wymianki i obie do odesłania! Wściekłąm się bo jedna dziewczyna przysłala starą bluzę zniszczoną brudną itd i wmawia mi że to ja zrobiłam a druga przysłała sukienkę ale dziurawa i oberwane ramiaczko Normalnie nie mam słów! O tyle dobrze że jedna przysyłąła mi pierwsza ale z drugą będę musiała się szarpać zresztą możecie poczytać na czarnej liście w wymiankowym, zdjecia też dodałam, bredzi dziewczyna jak nie wiem!
Edytowane przez bianeczkaa
Czas edycji: 2009-10-28 o 22:41
|
|
|