Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-29, 06:26   #143
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)

Witajcie w ten jakże deszczowo-pochmurny dzień

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
tak sobie siedze i rozmyslam

tak bardzo wq%$&^** mnie brak pracy ze chyba osiwieje
moze by tak jakis wlasny biznes otworzyc narazie nie mam nawet pomyslu jakie to wszystko frustrujace jest bo gdyby nie ten brak pracy to nic do szczescia by nam nie brakowalo

no to sie pozalilam
No i dobrze, że się wyżaliłaś. Sama wiem jak to jest gdy się szuka pracy. Na początku byłam bardzo napalona na nowe oferty, wysyłałam wszędzie tam gdzie spełniałam wymogi. Czekałam na odpowiedzieć, jakikolwiek odzew od przyszłego pracodawcy- minął miesiąc, dwa, trzy, CZTERY i w końcu zaczęli! Nieliczni, ale reakcja była. Pamiętam, że jak do mnie zadzwonili z Banku (już po testach, jakie musiałam zaliczyć) oznajmić mi, że mają zaszczyt zaprosić mnie do siebie, w celu dalszej współpracy, podpisania umowy itp. byłam taka szczęśliwa, że się popłakałam.

Cytat:
Napisane przez czekoladka79 Pokaż wiadomość
A z najbliższych obowiązków:
- remont łazienki
- malowanie mieszkania
My na początku tego roku chcemy zrobić generalny remont łazienki i toalety. Mamy je osobno. Już się pomału rozglądamy za kafelkami, wyposażeniem itp.
Cytat:
Napisane przez czekoladka79 Pokaż wiadomość
Dzisiaj jeszcze zakupiłam dwie pary spodni w Orsay'u i w ciuchlandzie piękny nowy swetr i nową marynarkę z aksamitu ...... a z używanych za***iaszczą spódnicę Esprit, drugą spódniće Clockhouse i koszulę - trzy sztuki po 5 zł jak wyschną to wkleję fotoski
Podoba mi się ta szara spódnica . Taka do wszystkiego...

Cytat:
Napisane przez biedronka19876 Pokaż wiadomość

Mam nadzieje, że już wkrótce i nam się uda Staramy się 14 miesiąc i może wkońcu troche urosne
raczej przytyjesz