2009-10-29, 09:31
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Bliźniacze mamy
to nei jest tak ze roczek i bach dzieciaki biegaja sprintem
A ja powiem ze jakbys se nei zaplanowala i miala super ekipe, to nei raz bedziesz miala dosyc, oczywsice wszytsko do zniesienia Ja mialam dwa aniolki to 8 miecha, a teraz aniolka i diabelka Ale wiem ze sa i tak wieksze diably
Sama jestem bez rodziny 24h, tylko z mezem siebie mamy dajemy sobie oczywscie swietnie rade, Ale poczekaj tylko jak ci sie trafi bolesne zabkowanie obu na raz
I nei chodzi o nieznosne dzieci itd najgorsze sa choroby, wlasnie zesmy ostatnio mieli najgorsze dwa tyg w naszym zyciu, przesli ciezkiego wirusa, Dzieci nei jadly nei pily, wygladaly baaardzo zle, jeszc etroche a musialyby byc w szpitalu, Na zmiane zmezem mielismy warty noc i dzien, na tydzien mialam 3h snu, I takie wlasnie sceny jakie mielismy powoduja ze czlek zmeczony i jego plany na cudowne wychowanie mozna se miedzy polki wsadzic, bo w obliczu ciezkiej choroby nawet 20 osob pomagajacych nei jest w stanie dzieciom pomoc
Ale fajnei ze masz taki zapal i czekam czekam na wiesci 
Sonerko a co bylo nie tak z wozeczkami?Wiesz ja w drugi suuuper trafilam parasolke, a pierwszy mam podobny do tego co masz aktualnie i bedzi egit na zime bo ma oponki dmuchane no i tez trzykolowiec, no w sumie 4 ale dwa kolka z przodu sa obok siebie, i tez czerwony
|
|
|