Wątek
:
e-torebka.pl Część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
2009-10-29, 10:41
#
1195
paullinanh
Zadomowienie
Dot.: e-torebka.pl Część III
Dzień dobry wszystkim
Dziś od rana spotyka mnie miła niespodzianka
kurier zawitał wreszcie do mnie przed 10 i przyniósł moje torebki.
Muszę się pochwalić
Szara
Emily
jest śliczna tak jak się spodziewałam wnioskując po jej opisach i zdjęciach realnych więc nie było żadnego zaskoczenia . Porządnie wykonana . Duży plus za metalowy zamek a nie jakiś plasticzek. Wielkość jest w sam raz torebka nie jest ani za duża ani za mała. Żałuje tylko że pasek nie jest regulowany bo przy moim wzroście (160) torebka zawieszona na pasku sięga mi za pupę i wyglądam śmiesznie :P . Kolor to typowy popiel , mam już dwie torebki w takim odcieniu i teraz doszła trzecia
. Z pewnością zaliczę zakup Emilki do udanych .
Natomiast co do
IKO
nie jestem przekonana ( co do jej zostawienia zapadnie decyzja jak przyjdzie siostra - mam nadzieje że jej się spodoba bo to prezent
) . Skórka jest o wiele cieńsza niż w Emilce. Dobrze że jest matowa tak jak w emi. Te wszystkie ozdoby są wklęsłe co nie wygląda tandetnie i nie będzie się nic o nie zaczepiać. Torebka jest duża, zmieści teczkę A4 - więc spokojnie nada się na uczelnię .
No to by było na tyle takie moje małe spostrzeżenia. Przepraszam za szyk zdań ale zostałam wybudzona ze snu przez kuriera po ciężkiej nocy w pracy i jeszcze do końca nie kontaktuje co i jak :p
Aaaa najważniejsze , mam nadzieje że się sprzydadzą . Nie mam dobrego aparatu ale zawsze to coś
dla Wizażanek które wachają się przed zakupem
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do paullinanh
Znajdź więcej postów paullinanh