Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zelixa, cz. II
Wątek: Zelixa, cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-29, 14:37   #465
gochenn24
Przyczajenie

Wink Dot.: Zelixa, cz. II

Cytat:
Napisane przez czerwonykanarek Pokaż wiadomość
Ja też się z taką apteką nie spotkałam, co daje bez recepty, ale słyszałam, że warto pytać. Półtorej roku temu byłam na meridi i rzeczywiście wtedy straciłam 13kg z całej diety(w tym 6 przez czas brania meridi). Zelixe miałam w kwietniu(koleżanka wtedy brała ciągle i wykupiła mi na swoją receptę). Przed braniem jej tyłam w oczach, potem brałam przez miesiąc, niby jeść mi się nie chciało, ale nie schudłam, waga stanęła w miejscu(tyle dobrze), pracowałam w sklepie na słodyczach i miałam gorszy okres i były momenty, że było mi już wszystko jedno jak nie miałam motywacji. No i wyszło, że niepotrzebnie pieniądze wydałam.
A teraz muszę się wziąć w garść No i chyba zdecyduję się na wizytę u lekarza, może jak mi lekarz przepisze, to nie będę musieć kupować w tajemnicy przed mamą..
Co do okresu, ja również nie wiedziałam jak się to ma, i zwyczajnie odstawiałam na pierwsze 2-3 dni. Ale nie zauważyłam specjalnych zmian.
jeli moge zapytac to ile ty masz latek ze przed mama sie musisz kryc?

---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ----------

kurde mam duzo wody podobno w organizmie i brzuch ktory musze choc cos stracic bo wygladam jakbym byla ledwo po ciazy a 7,5 mies minelo i nicbiore od wczoraj UROSEPT polecili mi w aptece,moze pomoze na ta wode cosik...ciekawe czy przy Zelixie brzuszek cos sie ruszy?bez cwiczen?????? problemy mam z kregoslupem,i o brzuszkach nie ma mowy bo zaraz podniesc sie nie umiem;(
gochenn24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując