Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię ubrania na osobę z rozmiarem 36/38 M/L, buty 37/38, kosmetyki i INNE
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-29, 15:07   #1
Rebelious
Zakorzenienie

Przekupka: 4 pkt / 100% pozyt.

rozmiar 36/38 S/M, buty 37/38, kosmetyki i INNE

Witam

DOKŁADKA W POŚCIE 45!

Na początek podstawowa zasada - wymagam bezwzględnej uczciwości, odpłacam się oczywiście tym samym. Preferuję wysyłkę jednoczesną. Ubrania przed wysłaniem piorę. Jestem tu nowa, więc proszę o wyrozumiałość, w razie gdybym czegoś nie wiedziała
Ubrania są w większości przypadków na mnie dobre, chociaż nie zawsze w rozmiarze 36/38 (po prostu różne firmy mają różne rozmiarówki itd itp). W razie wątpliwości proszę pytać.
Osobom zainteresowanym podam wszelkie szczegóły.

Moja WISHLISTA:
jeansowe rurki w rozmiarze 36/38
kozaki zimowe, skórzane (najlepiej szare lub czarne) numer 38
sweterek na guziki - seledynowy, fioletowy, malinowy, czekoladowy, żółty, brudny róż
sweterek-tunika
koszula nocna (na ramiączkach lub z krótkim rękawem)
stringi rozmiar M (nowe oczywiście)

zielone kolczyki kulki
portfel skórzany
podkład Max Factor Lasting Performance, kolor 101 Ivory Beige
puder sypki Max Factor, translucent
błyszczyk Inglot, odcienie beżu, przygaszony róż
lakiery do french manicure

Oznaczenia:
dostępne
zarezerwowane
wymienione

Zapraszam do wymianki

1. spodnie dresowe House, rozmiar XS, czerwone z paskami po bokach, stan bardzo dobry-
2. spódniczka sztruksowa Groggy, rozmiar 38, żółta z różowymi szwami, nowa bez metek
3. spódniczka River Island, rozmiar 10/38, w kolorze zgniłej zieleni (?), stan dobry
4. sweterek Cherokee, rozmiar 8/36, kolor cappuccino, stan bardzo dobry+
5. sweterek H&M, rozmiar 36, kremowy z turkusem i pomarańczem, stan bardzo dobry-
6. grzybek Stradivarius, rozmiar S, czerwony, z mięciutkiej bawełny, założony kilka razy, stan idealny (za coś super)

Edytowane przez Rebelious
Czas edycji: 2009-11-15 o 17:38
Rebelious jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując