2009-10-29, 17:55
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: PRZYSZLE MATKI,ZONY I KOCHANKI rozmowy o ciazy,dzieciach i nie tylko ....
Cytat:
Napisane przez alexa1307
Witajcie dziewczynki  ja tylko na chwilke przywitac sie z Wami  robili mi usg i to nie jedno i dzidzia na chwile obecna sie pieknie rusza choc jest bardzo malutka i ponoc za duzo nie urosnie ale najwazniejsze,ze jest cala i zdrowa i zadnych wad genetycznych nie ma  na 90 % bede miala chlopaka ale lekarz reki nie daje bo mowi,ze to moze byc pepowina bo tylko chwilke sie to miejsce pokazalo  ale coz,co ma byc to bedzie bedzie sie kochac nad zycie,dawke sterydow dostalam konska i to na dodatek dozylnie!!!!!! od jutra zmieniaja mi na tabletki ale nie daja pewnosci co do mojego malenstwa,co 2 tygodnie bede miala robione dlatego usg zeby sprawdzali czy z dzidzia jest ok,modle sie o to codziennie ale lekarz podjal sam taka decyzje bo powiedzial,ze nie moge dluzej czekac bo cale jelito jest zaatakowane i robili mi biopsje zeby wykluczyc najgorsze,dam znac jak bede wiedziala cos wiecej  trzymajcie sie kobietki i dbajcie o siebie te zafasolkowane i te starajace 
|
Gratulujęęęęęę!!!! Mam nadzieję, ze będzie dobrze kochana huh dobrze, że dbają tam o Was już tak jak trzeba. Trzymam kciuki z adobre wyniki biopsji
|
|
|