Wątek
:
Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
2009-10-29, 20:29
#
4502
pakusia86
Zakorzenienie
Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. II
zostawic na chwile
ja nie wiem z jakiej planety jest moj syn ale napewno nie z ziemi jak ja
wstal o 17 po 2 h snu... no wiec wszystko wolno, zabawa, kąpanko... no i o 19 wszystko gotowe ale mysle... przeciez on nie zasnie musi sie zmeczyc... wiec polozylam go na sofie... i sobie lezal i cos piszczal a ja sprzatalm po kąpieli ... skonczylam ... podchodze do sofy... siadam kolo niego a ten smiech, pisczzy kopie nogami... cos tam do niego powiedzialam i otwieram laptopa... czytam pierwszy post i nagle "co tu tak cicho" patrze a on spi!!!!! przeciez nawet minuta nie minela od jego krzykow i smiechow
Seona
oo gratulacje dla Pati pierwszego zabka!!
poiglot91
: aha... no wlasnie cos pisalas... teraz sobie przypomnialam
glosik piekny
z reszta juz cie chwalilam na poczekalni i wiecej nie bede! wkurzasz mnie!!! nie dosc ze sliczna, uzdolniona poetycko,to jeszcze glos ma jak aniol!
co do rozstawania sie z rzeczami to tez mam sentyment, ale nie placze bo te takie zwykle co nie maja dla mnie sentymentalnej wartosci duzej oddaje kolezanka... a inne chowam
bo sie przydadza
gosikk_s
no znajac siebie to zaczne sie odchudzac dzien przed
Małgosia
GRATULACJE!!!!!!!
super wiadmosc
dumna jestem z ciebie
fajne streszczenie ostatnich wydarzen
az fajnie sie to czyta... wszystko odrazu wiadmo
cinusiowa
faceci !!!!!!
a ja cie zabije.... bo w momencie kiedy czytalam twoja wiadmosc zachcialo mi sie "maltesers" czyli chrupek w czekoladzie
i zjadlam dwie paczuszki
kurcze
Kuba kaszle
i to tak brzydko... wlasnie slyszalam w niani, pobieglam a tu taki harczacy kaszel
nie no niech nie choruje!!! jutro znowu musze tabletki podawac... w najgorszym wypadku do lekarza
pakusia86
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do pakusia86
Znajdź więcej postów pakusia86