Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-30, 15:20   #541
Cosmaaaaaaa
BAN stały

Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ

Cytat:
Napisane przez Pepus Pokaż wiadomość
A ja nie jestem za tym by siedział w cieplutkim miejscu z podstawianiem pod nos jedzeniem! To za łagodna kara. On jej zniszczył życie i naraził na takie cierpienie.

Cosmaaaa bo ja to taka krejzolka jestem i wszystko mam inaczej niż wszyscy.
Mariolka krejzolka powiadasz?
Cytat:
Napisane przez Kasia_Dublin Pokaż wiadomość
Powiem ci tak w skrocie co sie stalo. Ona byla prezenterka w telewizji i poznala przez internet chlopaka ktory jej sie bardzo spodobal. Zaczela sie z nim spotykac ale on okazal sie bardzo zaborczy i niebezpieczny. Zasypywal ja smsami i mailami itp. Po 2 tyg znajomosci ona juz czula ze cos z nim nie tak ale bylo niestety za pozno. Brutalnie ja zgwalcil a potem wynajal jakiegos kolesia ktory na srodku ulicy wylal jej kwas na twarz. Reszte widac na zdjeciach. Okropna tragedia
Boshe ... skad sie biora tacy popaprancy????????
Cytat:
Napisane przez Linka24 Pokaż wiadomość

U mnie dziś 31dc i pusto!!!!! Ale jaja, nidy tak nie miałam!!! CZas chyba na teścik, jak myslicie???
Tak tak tak!!!!!! Czekamy na wiesci!!!!!
Cytat:
Napisane przez Stara Panna Pokaż wiadomość
Dziewczyny.... Ja chyba zaraz pęknę !!!

Muszę Wam to opowiedzieć... Dostałam przed chwilką zdjęcie mojego TŻ- a jak z wanny wyłazi więc wyobrażacie sobie co na zdjęciu było. Tak ? Więc wysłałam smska czy pokazuje co tracę czy tak sobie wysłał... Sms zwrotny, że tak sobie... No więc pytam czy wszystkim tak wysyła... Zwrot : tylko tobie No wiec nie wytrzymałam i napisałam, że nawet nie wie jak bardzo chciałabym mu wierzyć... Zwrot : Mycha ja się już gubię

No więc zadzwoniłam ( w innej sprawie ) a on mnie pyta o co chodzi... Więc wyjasniam jak chłop krowie na granicy, że o to i tamto... A on do mnie, że mi się głupotki w głowie lęgną !!!!!!!!! No to mu powiedziałam, że to nie ja jemu powiedziałam, że nie jest mężczyzną którego szuka to po czyms takim gupotki lęc się mogą... A on do mnie, żem goopia i tyle.

To biblię mu zacytowałam " kto sieje ziarno ten plony zbiera "... a on do mnie, że mu przykro...

Nosz zabije go jak tylko do dom wrócę !!!!!!!! Jemu k***a jest przykro !!!!!! To niech się w goopi jęzor następnym razem ugryzie zamiast dziamgolić !!!!!!!

O ! Wracam do domku... Mysze mam
Heh kochanie moim zdaniem bardziej pozytywnie niz nie Ale czekamy na dalszy bieg wydarzen, jestem pewna ze wszystko pojdzie juz dobrze Czego Ci bardzo zycze!!!

A mnie rozbiera goraczka ... Juz sie lepiej czulam a tymczasem ledwo na nogach stoje ... Polozylam sie do lozka- oczywiscie nic nie dostalam, procz pytania co mi jest ... Bylismy na zakupach, nakupowalismy owocow, zeby witaminy jesc... Ciekawe czy pojdzie mi po kakifrüchte... bo mam mega ochote, sa pyszne i maja duuuuzo witamin ... ja mu latalam codziennie po nie ...
Cosmaaaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora