Dziewczyny.... Ja chyba zaraz pęknę !!!
Muszę Wam to opowiedzieć... Dostałam przed chwilką zdjęcie mojego TŻ- a jak z wanny wyłazi więc wyobrażacie sobie co na zdjęciu było. Tak ? Więc wysłałam smska czy pokazuje co tracę czy tak sobie wysłał... Sms zwrotny, że tak sobie... No więc pytam czy wszystkim tak wysyła... Zwrot : tylko tobie

No wiec nie wytrzymałam i napisałam, że nawet nie wie jak bardzo chciałabym mu wierzyć... Zwrot : Mycha ja się już gubię
No więc zadzwoniłam ( w innej sprawie ) a on mnie pyta o co chodzi... Więc wyjasniam jak chłop krowie na granicy, że o to i tamto... A on do mnie, że mi się głupotki w głowie lęgną !!!!!!!!! No to mu powiedziałam, że to nie ja jemu powiedziałam, że nie jest mężczyzną którego szuka to po czyms takim gupotki lęc się mogą... A on do mnie, żem goopia i tyle.
To biblię mu zacytowałam " kto sieje ziarno ten plony zbiera "... a on do mnie, że mu przykro...
Nosz zabije go jak tylko do dom wrócę !!!!!!!! Jemu k***a jest przykro !!!!!! To niech się w goopi jęzor następnym razem ugryzie zamiast dziamgolić !!!!!!!
O ! Wracam do domku... Mysze mam