Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-30, 15:22   #1421
Kostka09
Zakorzenienie

Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!

Cytat:
Napisane przez Niuniuska Pokaż wiadomość
Kosteczko, ten olej kokosowy, o którym mówiła Malinn, znalazłaś też w Lidlu?? Nadaje się na włosy czy tylko do smażenia?:P Ja ostatnio znalazłam przepis na maseczkę na włosy (oliwa z oliwek, woda i jakieś tam inne bajery). Nałożyłam to na włosy, ooooo mamusiu, jak śmierdziało, nie mogłam wytrzymać Chociaż ja nie przepadam za kokosem, ale... ten olej śmierdzi czy pachnie?
wiec olej o ktorym pisała malinn znalazlam w Bomi mysle ze w Almie też bedzie ale nie wiem, to takie drogie delikatesy, ale nie wszedzie są... a ten olej nic nie pachnie jest neutralny (mozna smazyc i nakladac na łeb) ja jeszcze na nim nie smazylam ale malinn mowi, ze jak sie smazy to troche smierdzi

a ten na zimno tłoczony pachnie cudnie kokosem, tez nie jestem fanka kokosa ale ten olej pachnie booosko i jest np. na allegro np tu:http://www.allegro.pl/item796094269_...ka_gratis.html
ale jest troche drogi

miłego horrorowania
ines - ja to samo nawet jakbym tam miala 200 minusow to nie pomagaja mi sie one odchudzac nie umiem sie znowu zmobilizowac porzadnie i amen, ale wpisuje sie tam narazie
Kostka09 jest offline Zgłoś do moderatora