2009-10-31, 08:35
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
Czesc 
Cytat:
Napisane przez natj
I obiecane moje prawodopodobnie ślubne buty  (kolor taki jak przy lampce, aparat znowu zjadł barwę  )
|
fajne butki a jaka szpila ja musze sobie kupic 6cm, bo chce wytrwac do rana z usmiechem na twarzy (a taka szpila by mi go w pewnym momencie odebrala )
Cytat:
Napisane przez kaska87
Samoa z tymi czerownymi butami to chyba przegięcie będzie, bo ta suknia jest delikatna a Ty jej dowalisz czerone buciory i po całym uroku 
|
troszke sie z tym zgadzam. w mojej wyobrazni Lorna jest zbyt grzeczna na czerwone butki... badziej mi sie kojarzy z takim imagem niewinnosci niz sexy wampa (czy jak to tam nazwac )... czerwone buty bardziej widze przy takiej Kate na przyklad... no ale moze mam kiepska wyobraznie
Cytat:
Napisane przez agawoo
Samoa, Lain, zmotywujcie mnie żebym też na fitness poszła... karnet w domu leży, a ja jakoś nie idę... wrrr...
Co do jedwabiu CHI to też polecam  Jest świetny, używałam go jak codziennie prostowałam włosy i byłam bardzo zadowolona 
|
mi wystarczy wyobrazenie siebie na plazy w podrozy poslubnej w bikini wsrod szczuplych sexy lasek nie chce odstawac 
oj to juz sie nie moge tego jedwabiu doczekac 
Cytat:
Napisane przez madziulka_
|
ja go nawet kiedys mialam na dysku, ale wystarczy, ze przeczytalismy z TZem o czym jest fabula i stwierdzilismy, ze szkoda czasu licealne milosci i wampiry... to mi sie z Buffy kojarzy 
my mamy plany cmenatarne, wieczorne spacerki wsrod grobow i takie tam 
w sumie rocznice (czy tez miesiecznice) na sile tez moglibysmy obejsc dzis dokladnie 3 lata i 9 miesiecy od zareczyn i 9 miesiecy do slubu 
wypilam przed snem wapno z witamina C i mam mniejszego kaca 
ide wsunac wiesniaka z rzodkiewka
|
|
|